BIST 10.793
DOLAR 32,21
EURO 34,82
ALTIN 2.417,37
HABER /  GÜNCEL

Yamyam anne 9 yıl hapis yatacak

Kendi oğlunun önce derisini soydu, sonra çocuğu kendi derisini yesin diye zorladı...

Abone ol

İNTERNETHABER

31 yaşında, iki çocuk annesi kadın yamyam mezhebine tapınıyor. Kızkardeşiyle birlikte kendi öz çocuklarına işkence yapan anne, herkesi şoka uğrattı.

8 yaşındaki oğlu Ondrej ve 10 yaşındaki oğlu Jakub'a işkence yapan anne akılları dondurdu. Ondrej'i kendi derisini yemeye zorlayan anne, yargılandığı mahkemece dokuz yıl hapse mahkum edildi.

Klara Mauerova isimli annenin kızkardeşi Katerina'da çocuklara yapılan işkencelerdeki büyük rolü nedeniyle 10 yıl hapis cezası aldı. Olaya karışan diğer dört kadın da dörder ve beşer yıllık olmak üzere hapis cezalarına çarptırıldılar.

Yargıca anneleri ve teyzelerinin kendilerine nasıl işkence yaptıklarını anlatan çocuklar hala yaşadıklarının şokunu atlatabilmiş değiller. Üzerlerinde söndürülen sigaralar, kemerle vurularak yedikleri dayaklar, ayrıca cinsel tatmin için çocukların birbirini bıçakla yaralamaya zorlanmaları duyanların tüylerini diken diken etti. Günlerce kafes yada kafes benzeri yerlerde hapsedildiklerini ve kendi idrar ve dışkılarıyla beslendiklerini sözyleyen çocukların yaşadıkları tam bir trajedi.

Kardeşlerim Zorladı

Anne Mauerova bütün bu olaylara kardeşlerinin manipulasyonu sonucu katıldığını, dinsel inançları gereği buna mecbur bırakıldığını söyledi. Yaşananları aydınlatan olay ise Mauerova'nın komşusu sayesinde oldu. Yeni doğan kızını takip etmek amaçlı kamera sistemine giriş yapan komşusunun sinyalleri karışıp da Ondrej'in zincire vurulu çıplak halini görmesi sayesinde çocukların işkencesi sona erdi.