BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.440,68
HABER /  SPOR

Cimbom bu iki ismin peşinde

Rijkaard'ın takıma takviye yapılması için talepte bulunmasının ardından, yöneticiler dört bir koldan transfer için harekete geçti. --------------------------------------------------------------------------------

Abone ol

Galatasaray'da öncelikli hedefler ise forvet ve stoper takviyesi. Sporx'te yer alan habere göre, forvet için iç piyasada girişimde bulunulan isimler ise Trabzonsporlu Gökhan Ünal ve Eskişehirspor'un Gineli golcüsü Souleymane Youla.

Trabzonspor'da bir türlü isteneni veremeyen ve baskı altında bulunduğu için de kendini toparlayamayan Gökhan Ünal için Galatasaray yeni bir girişimde daha bulundu. Fatih Tekke transferinde son aşamaya gelen bordo-mavililerin bu transferin gerçekleşmesi halinde Galatasaray'ın teklifini kabul etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu transferde ise en büyük sıkıntı Gökhan Ünal'ın yüksek bonservis ücreti. Bordo-mavili kulübe yaklaşık 7 milyon Avro'ya mal olan Gökhan için Galatasaray para artı oyuncu teklifi yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz çarşamba günü oynanan Galatasaray - Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası maçında Adnan Polat'ın, bordo-mavili kulübün başkanı Sadri Şener ile bu konuyu konuştuğu ve Gökhan için isteklerini belirttiği öğrenildi.