BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,99
ALTIN 2.417,88
HABER /  SPOR

Cimbom bir puana duacı

Ümit Karan ile öne geçen cimbom devamını getiremedi.. Ankaraspor'un bir topu direkte patladı.. Cimbom tel tel döküldü..

Abone ol ANKARA: 1-1 :G.SARAY

Fortis Türkiye Kupası (B) Grubu 1. hafta maçında, Ankaraspor-evinde Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray bu maçta tel tel döküldü. Aslan tek puana duacı oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

6. dakika. Ankaraspor sol kanattan gelişen atakta gole yaklaştı. Bilal sol çarprazdan kale sahasına pralel bir orta kesti. Aykut'un müdahale edemediği meşin yuvarlak arka direğe açıldı. Boş pozisyonda De Nigris hareketlenmeyince top yerden sekerek auta çıktı.

Maç sonrasında Ankaraspor'da sakatlık
şoku yaşandı.

HABERİN AYRINTILARINI OKUMAK
İÇİN TIKLAYIN!


GOL... 9.  dakika. G.Saray golü Ümit Karan ile buldu. Sol kanattan  Lincoln ile köşe vuruşu kullandı. Kale sahasına gelen topa Karan iyi yükselerek kafayı vurdu. Meşin yuvarlak köşeden ağlara takıldı.
G.Saray Ümit Karan'ın kafa golüyle Ankaraspor deplasmanında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

13. dakika. Ankaraspor'da Hürriyet sakatlanarak yerini Neca'ya bıraktı.

19. dakika. G.Saray sol çarprazdan Lincoln ile serbest vuruş kullandı. Bu futbolcunun ceza sahasına gönderdiği topa Ankara savunmasında Batak kafayı Servet'in üzerinden vurarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

35. dakika. Batak'ın geri pası kısa düştü.. Senecky çıktı son anda uzaklaştırdı bu topu..

Galatasaray, Ankara'da
tel tel döküldü...

MAÇIN FOTOĞRAFLARI
İÇİN TIKLAYIN!


GOL... 45. dakika. Ankaraspor beraberlik golünü De Nigris ile buldu.
Sağ kanattan köşe vuruşunu Bilal kullandı. Bu futbolcunun kale sahasına kestiği meşin yuvarlağa De Nigris iyi yükselip kafayı vurdu. Aykut meşin yuvarlağı ağlarında gördü. Ankaraspor De Nigris ile G.Saray karşısında skoru 1-1 yaptı.

Maçın ilk yarısında başka gol olmadı. Ekipler soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

48. dakika. Ankaraspor bu yarıya etkili başladı. Sağ kanattan gelişen atakta Özer'in pasında ceza sahasında topla buluşan Bilal uzak köşeye plase bir vuruş çıkarttı. Aykut'un uzandığı noktadan meşin yuvarlak yan direği sıyırıp auta çıktı.

54. dakika. Ankaraspor sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Bilal'ın ön direğe kestiği orta sekerek arka direğe açıldı. Sabri kademeye girerek meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

55. dakika. Sahada tartışan Ankaraspor'da De Nigris ve G.Saray'dan Servet sarı kart gördüler.
58. dakika. Ankaraspor'da De Nigris yerini Mehmet Çakır'a bıraktı.

61. dakika. G.Saray sol kanattan Lincoln ile serbest vuruş kullandı. Ceza sahasında Servet'in havalandırdığı meşin yuvalak kale sahasına indi. Kaleci Senecky son anda çıkarak Arda'nın üzerinden topu yumrukladı.

69. dakika. G.Saray'da Kewell yerini Alparslan Erdem'e bıraktı.

70. dakika. G.Saray rakip kalede Ümit Karan ile etkili oldu. Ceza sahası dışında topla buluşan Karan çok sert vurdu. Meşin yuvarlak üst direği yalıyarak auta çıktı.

77. dakika. Ankaraspor'da Uğur Demirkol sarı kart gördü.

83. dakika. Ankaraspor ceza sahasının sağ çarprazından serbest vuruş kazandı. Bilal'in kale sahasına kestiği ortaya Neca yükseldi. Savunmada Servet kafayı vurdu. Bu pozisyonda Servet ve Neca çarpışarak yerde kaldı. Bu oyuncuların tedavisi için oyun durdu.

85. dakika. Ankaraspor'da Neca sakatlanarak yerini Konate'ye bıraktı.
86. dakika. G.Saray'da Volkan Yaman yerini Hakan Balta'ya bıraktı.

90. dakika. Maçta normal süre tamamlandı. İkinci yarıda çok duran karşılaşmaya hakem 5 dakika ilave etti.

90+3. dakika. G.Saray'da Lincoln yerini Ferdi'ye bıraktı.

90+4. dakika. Ankaraspor gole Özer ile çok yaklaştı. Konate'nin pasıyla ceza sahasına giren Özer, şutunu atmak üzere iken Meira son anda ayak koyarak mutlak bir gol pozisyonunu uzaklaştırdı.

Uzatmalarda başka gol olmadı. Başkent'teki karşılaşmada Ankaraspor ve G.Saray sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak birer puana razı oldular.

Stat: Yenikent ASAŞ
Hakemler: İlker Meral xx, Mehmet Şahan Yılmaz xx, Mehmet Metin xx

Ankaraspor: Senecky xx, Erhan xx, Risp xx, Batak xx, Uğur x, Özer xx, Hürriyet x (Dk. 12 Neca xx) (Dk. 83 Konate x), Adem x, Theo x, Bilal xx, De Nigris xx (Dk. 58 Mehmet Çakır xx)

Galatasaray: Aykut xx, Sabri x, Murat xx, Servet xx, Volkan xx (Dk. 84 Hakan x), Arda xx, Meira x, Mehmet Güven x, Kewell xx (Dk. 68 Alparslan x), Lincoln xx (Dk. 90 Ferdi ?), Ümit Karan xx

Goller: Dk. 8 Ümit Karan (Galatasaray), Dk. 45 De Nigris (Ankaraspor)
Sarı kartlar: Dk. 56 De Nigris, Dk. 77 Uğur (Ankaraspor), Dk. 56 Servet (Galatasaray)