BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Cimbom 13 hafta sonra lider

Samsunspor'u 3-2 yenen Galatasaray, 13 hafta sonra maç fazlasıyla da olsa liderlik koltuğunu geri aldı.

Abone ol

Turkcell Süper Ligi'nde Samsunspor'u 3-2 yenen Galatasaray, 13 hafta sonra maç fazlasıyla da olsa Fenerbahçe'ye devrettiği liderlik koltuğunu geri aldı.

Puanını 55'e çıkaran Galatasaray, yarın Kayserispor ile karşılaşacak 53 puanlı Fenerbahçe'nin 2 puan önüne geçti. Sarı-kırmızılılar, ligde en son 11. haftada, 30 Ekim 2005 tarihinde Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilerek rakibinin 3 puan gerisine düşmüş ve liderlik koltuğunu bırakmıştı.

VOLKAN CEZALI

Karşılaşmanın 70. dakikasında bu sezonki 4. sarı kartını gören Galatasaraylı Volkan, cezalı duruma düştü. Volkan, takımının gelecek hafta Trabzonspor ile oynayacağı zorlu deplasman maçında forma giyemeyecek.

Volkan, ligin ikinci yarısında Konyaspor, Gaziantepspor ve Vestel Manisaspor maçlarında da sarı kart görmüştü.

SONG'UN KAŞI AÇILDI

Karşılaşmanın ilk yarısında girdiği ikili mücadelede sağ kaşı açılan Rigobert Song'a saha kenarında dikiş atıldı. Futbolcu, tedavinin ardından maça devam etti.

Bu arada, maçın 54. dakikasında Galatasaray'ı üstünlüğe taşıyan golü atan Necati Ateş, gol vuruşunun ardından yere yığıldı. Takım arkadaşlarının gol sevinciyle üstüne atladığı Necati, ayağa kalkarak teknik heyete ''Beni değiştirin'' işareti yaptı. 56. dakikada bu oyuncu, yerini Iliç'e bıraktı. Golcü futbolcunun bileğindeki sakatlığın önemli olmadığı bildirildi.

Maçın son dakikasında Hasan Şaş, ofsayta düşen Ümit'e sinirlenerek, tepki gösterdi. Bu arada, Galatasaraylı taraftarların önceki karşılaşmalara oranla, maç boyunca küfürlü tezahürat yapmaması dikkat çekti.

Samsunsporlu Tamer'in son dakikada attığı mükemmel gol, sarı-kırmızılı taraftarlarca alkışlandı.