BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Çiller'in geliniyle başı belada!

Tansu Çiller, eski gelininin 250 bin liralık tazminatını çok buldu. Soluğu mahkemede alan Çiller Ailesi, karşı dava savaşına başladı

Abone ol

Eski Başbakan Tansu Çiller'in evinde gelin kavgası hız kesmiyor. Çiller'in oğlu Berk Çiller ve Eda Odabaşı, 3 yıl önce evlendi. Ancak çift, geçen yıl Yeniköy'deki yalıda kavga etti. Çiller'den boşanma kararı alan Odabaşı, iddiaya göre avukatıyla hazırladığı "ayrılık protokolünü" anne Çiller'e okumak istedi fakat kayınvalidesinden tepki gördü. Soluğu İstinye Karakolu'nda alan gelin Odabaşı, kendisini evden kovmakla suçladığı kayınvalidesinden ve eşinden şikayetçi oldu. Eda Odabaşı daha sonra da boşanma davası açtı.

MADDİ DURUMU ÇOK İYİ

Çiftin 1 yıl süren boşanma davasında mahkeme, Çiller'in Odabaşı'na 250 bin TL tazminat ile aylık 8 bin TL nafaka ödemesine hükmetti. Kararının kesinleşmesiyle Berk Çiller soluğu mahkemede aldı. Tazminat ve nafaka miktarı kararının iptal edilmesini isteyen Çiller, karara itiraz etti. Berk Çiller, "Eda Odabaşı'nın maddi durumu çok iyi. Ortak çocuğumuz da bulunmamaktadır. Amerika'da yaşayan Eda Odabaşı'na verilen nafaka ve tazminatın iptaline karar verilsin" diyerek dosyanın Yargıtay'a gönderilmesini istide. Mahkeme dosyayı Yargıtay'a gönderdi.