BIST 9.516
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.491,59
HABER /  MEDYA

Çilek Kokusu son bölüm-14. bölüm fragmanları

Çilek Kokusu son bölüm izleyenleri soluksuz bıraktı Çilek Kokusu 13. bölüm final sahnesi akılları karıştırdı. Çilek Kokusu 14. bölüm fragmanları internethaber'de.

Abone ol

Çilek Kokusu 13. bölüm-son bölüm ekran başına kilitledi. Çilek Kokusu son bölümde Volkan'ın Aslı'ya hissettikelerini öğrenen Burak çılgına döndü. Burak, Aslı’ya sürpriz bir akşam planlar ama bu sürpriz onlara pahalıya patladı. Çilek Kokusu 13.bölüm zileyin... Çilek Kokusu 14. bölüm 1. ve 2. fragmanları internethaber'de

İŞTE SON SAHNE!

screen-shot-2015-09-16-at-10.19.42-am.png

ÇİLEK KOKUSU 13. BÖLÜMDE NE OLACAK?

Burak, Aslı’nın Çağla’ya inanarak hareket etmesine çok kırılır ve sinirlenir. Burak’ın bu öfkesi Selda’nın gözünden kaçmaz. Selda bir an önce oğlunun bu hale gelmesinin sebebin öğrenmelidir araştırmaya başlar.

screen-shot-2015-09-16-at-10.20.02-am.png

Diğer yandan aşkları her geçen gün büyüyen Burak ve Aslı birbirlerinde uzak kalmaya çok fazla dayanamazlar ve barışırlar. Burak, Aslı’ya sürpriz bir akşam planlar ama bu sürpriz onlara pahalıya patlayacaktır.

12. BÖLÜM ŞOK FİNAL SAHNESİ

Çilek Kokusu 12. bölüm final sahnesi yine heyecanlandırdı. Çilek Kokusu 12. bölümde Volkan ve burak Aslı için kavga etti Aslı ise tercihini yaptı ve Volkan'ı seçti. Aslı'nın garson olduğunu öğrenen Defne ise yeni oyunlar peşinde. Çilek Kokusu 12. bölüm izlryin... Çilek Kokusu 13. bölüm fragmanları yayınlandı. Çilek Kokusu  13. bölüm 1. ve 2. fragmanları internethaber'de...

Çilek Kokusu 12. bölümde Aslı'nın garson olduğunu öğrenen Çağla bunu koz olarak kullandı ve Aslı'yı rezil etti. Burak ve Volkan'ın arası da Aslı yüzünden açıldı. iki kuzen yumruk yumruğa kavga etti.

screen-shot-2015-09-09-at-10.40.46-am.png

ÇİLEK KOKUSU 12. BÖLÜMDE NE OLDU

Çağla, Burak’la olan  ilişkisinin bitmesine her geçen gün daha da hırslanmaktadır. Burak’ı geri almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Kulübe giderek Burak’la konuşur. Burak’ın kararlı tavrı karşısında deliye döner. Bu arada Aslı’nın kulüpte garson olarak çalıştığını öğrenen Çağla’nın eline büyük bir koz geçmiştir. Bunu en iyi şekilde kullanmak için planlar yapmaya başlar. Evinde bir davet verir. Davete Volkan ve Aslı’yı davet eder. Amacı Aslı’yı küçük düşürüp rezil etmektir ama olaylar hiç de planladığı gibi gelişmez.