BIST 10.159
DOLAR 32,12
EURO 35,12
ALTIN 2.469,07
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Çilek kız ilk kez Türkiye'de

Dünyada çocukların sevgilisi Strawberry Shortcake (Çilek Kız), Mart ayında İstanbul'da çocuklarla buluşuyor.

Abone ol

Dünyada çocukların sevgilisi Strawberry Shortcake (Çilek Kız), ABD’den Brezilya’ya pekçok ülkede sergilenen muhteşem Live Show’uyla 2 – 17 Mart tarihleri arasında hafta sonu, Wish İstanbul organizasyonuyla Türkiye’de ilk kez çocuklarla buluşuyor.

American Greetings ve Max Licensing’in lisanslı aile gösterisi olan “Strawberry Shortcake” (Çilek Kız), Türkiye’de ilk kez özel kostüm karakterler, dans ve müzik şovlar eşliğinde, Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde (MKM), 2 - 17 Mart tarihleri arasında hafta sonu sahneleniyor.  

UNUTULMAZ ANLAR YAŞATMAYA HAZIRLANIYOR

Her şeyi çilek rengi ve konseptinde olan bu çilli, sevimli küçük kız ile arkadaşları, şimdi de eğlenceli sahne şovlarıyla Türkiye’de çocuklara unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.
Wish İstanbul organizasyonuyla, 2 Mart’ta Akatlar Mustafa Kemal Merkezi (MKM) Akatlar’da çocuklarla ilk kez bir araya gelecek “Strawberry Shortcake” (Çilek Kız), kendisi gibi meyve ve tatlı isimlerine sahip neşeli arkadaşlarıyla yaşadığı Minicik Şehri’nin Bahar Festivali’ni özel dekoruyla sahneye taşıyacak.

2-3, 9-10 ve 16-17 Mart’taki “Strawberry Shortcake (Çilek Kız) Live Show”da çocuklar, Minicik Şehri Bahar Festivali’nin coşkusunu katılıp, dans edip, sevilen şarkıları Türkçe seslendirip, eğlenceli ve bol kahkahalı anlar yaşayacaklar. 

DAYANIŞMA VE SEVGİNİN ANLAMI HATIRLATILACAK

“Strawberry Shortcake” (Çilek Kız) ile arkadaşları “Böğürtlenli Çörek”, “Ahududu”, “Limonlu Şeker”, “Portakal Çiçeği” ve “Bay Uzun Yüz” bu benzersiz gösteride çocuklara, dostluğun, dayanışmanın ve sevginin anlamını bir kez daha hatırlatacaklar.

Çizgi filmleri izlenme rekoru kıran “Strawberry Shortcake”in (Çilek Kız) gösteri biletlerini, Biletix web sitesinden veya etkinlik gişesinden temin edebilirsiniz. Ayrıca gösteri tarihlerinde MKM’de çocuklar için “Çilek Kız” (Strawberry Shortcake)’ın tüm ürünlerini içeren stand da yer alacak.

çi̇lek.jpg