BIST 10.277
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.393,24
HABER /  GÜNCEL

Çıldıran koca eve girip dehşet saçtı

Bursa'da TIR Sürücüsü olarak çalışan üç çocuk babası Turan I., boşandığı eşinin bir başkasıyla birlikte yaşamasını hazmedemedi.

Abone ol

Dün gece alkol alan Turan I. oğlu Onurcan (17) ile birlikte eşi ve sevgilisinin yanında kaldığını öğrendiği Ali Çavuş'un (58) evine gitti. Eve zorla giren Turan I. Murat Çavuş'u öldürdü ağabeyi Ali Çavuş (58) ile karısı Fatma I.'yı (40) bıçakla yaraladı, öldürdüğü gencin annesi Yazgın Çavuş'u (73) ise dövdü.

Amcasının öldürülmesi, babası ve ninesinin yaralanmasına tanık olan 10-12 yaşındaki Doğukan ve Tufancan kardeşler yaşadıklarını polise dehşet içersinde anlattı. 

İKİNCİ KEZ EVLENDİLER AMA


Bursa'da TIR sürücülüğü yapan Turan I. üç yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Fatma I.'dan ayırldı. Piyasaya borçlanan ve alkole olan bağlılığı ile tanına Turan I. daha sonra ikna ettiği Fatma I. ile tekrar evlendi. Kocasıyla arasındaki şiddetli geçimsizliğin devam etmesi sonucu Fatma I. iddiaya göre bir ay önce çalıştığı tekstil atölyesinden ayrılan Murat Çavuş ile tanıştı. Fatma I. daha sonara evi terk ederek ağabeyi Ali Çavuş'un yanında kalan Murat Çavuş ile birlikte yaşamaya başladı.

ALKOL ALDI DEHŞET SAÇTI

Dün gece içki içen Turan I. aradığı karısının Merkez Osmangazi İlçesi Çirişhane Mahallesi'nde sevgilisi ile kaldığını öğrenince oğlu Onurcan'ı yanına alarak bu adrese gitti. Üç katlı olan apartmanın en üst dairesinde oturan Fatma I. kocasının geldiğini görünce kapıyı açmadı. Bunun üzerine Turan I., oğlu ile birlikte kapıyı kırıp girdiği evde bıçakla Murat Çavuş'u öldürdü, karısı Fatma I. ile öldürdüğü gencin ağabeyi Ali Çavuş'u bıçakla yaraladı, olaylara engel olmak isteyen Çavuş kardeşlerin anneleri Yazgın Çavuş'u ise dövdü. Turan I. daha sonra oğluyla birlikte koşarak evden uzaklaştı. Olay, bu sırada evde olan ve amcasının öldürülmesi, babası ile ninelerinin se yaralanmasına tanık olan Doğukan ve Tufancan kardeşler'in komşularına haber vermesi sonucu ortaya çıktı.

UZUN SÜRE OLAYIN ŞOKUNDAN KURTULAMADILAR

Haber verilmesi sonucu belirtilen adrese gelen sağlıkk ekipleri yaralılar ambulanslar ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne taşıdılar. Durumu ağır olan Fatma I. ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayın şokundan uzun süre kurtulamayan ve yaşadıklarını ağlayarak polise anlatan Doğukan ve Tufancan kardeşleri komşuları güçlükle sakinleştirdi.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Murat Çavuş'un ceseti otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, polis katil zanlısı olan ve ödemediği borcundan dolayı hakkında yakalama kararı çıkan Turan I. ile oğlu Oğnurcan'ı arıyor.