BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  MAGAZİN

Çıldıracağım!

Askerlik ve nişan iddialarıyla sıkıntılı günler geçiren bülent ersoy hem kızgın hem de üzgündü

Abone ol

Kendisini bir anda "Askerlik yaptı mı, yapmadı mı?" tartışmasının içinde buldu Bülent Ersoy... Askerlik yapmadığını söylüyordu ancak Sacit Aslan gibi bir asker arkadaşı olduğu iddiası da vardı ortada... Bir de nişanlısı olduğunu öne süren Mehtap Hasbek ve elindeki fotoğraflar...

''Semra Özal kadar kadınım!''
'1'incisi ben hayatımda ne doğurdum ne de doğurttum. 2'ncisi askerliğimi yapsam ne olacak, yapmasam ne olacak? Askerlik yaptığımı farzedelim, Allah aşkına bu saatten sonra birine koca mı olacağım? Ne kadar yanlış konuşmalar... Türkiye Cumhuriyeti hudutları içinde Semra Özal ne kadar kadınsa, ben de o kadar kadınım. Aynı ölçülerdeyiz. Ne bir eksiğimiz ne bir fazlamız var."

''Elimde heyet raporum var''
"Elimde devletin en yüksek mercinin, askeri hastanenin 8-10 doktorunun verdiği heyet raporu var. Askerliğe elverişli değildir' deniyor. Bu yüzden insanların söylediği sözler beni bağlamıyor. Bu rapor hatırla gönülle alınabilir mi? Bu rapor varken, insanların söylediği mesnetsiz sözlere itibar edilir mi? CHP Belediye Başkanı adayı da Aynı koğuşta yattık' demişti. Yattık mı? Evet ben cezaevine girdim ama kadınlar koğuşundaydım. Erkekler koğuşunda ne işim var? Sabri Demir-döğen 'Elimde porno kasetleri var' dedi. Nerede? Böyle şey olur mu canım! Bir deli bir kuyuya taş atacak 180 kişi çıkaramayacak..."

''Çevik Bir'e selam veremedim''
"Günay Restoran'da okuyordum, Çevik Bir Paşa geldi. Yanına gittim, jest olsun diye asker selamı vereyim dedim. Meğer sağ elle verilirmiş ben sol elimi kaldırmışım. Düşünün ondan bile haberim yok. Anlayın halimi Allah aşkınıza... Şimdi deseler ki, 'Bülent Ersoy bilmem kim efendiden hamile!' inanılacak mı? insanlar ona ne kadar inanmayacaklarsa buna da inanmayacaklar. Ben şahitli ispatlı konuşuyorum..."

''Kız kıza oturduk canım!''
"Zeki Müren çıkıp '150 kadınla beraber oldum' demişti. Olabilir miydi? Bunu zaman zaman hepimiz yapıyoruz. O nişan fotoğrafı o dönemde Fahrettin Aslan'ın 'Genç kız hayranların da olsun' diye yaptığı bir oyundu. Şimdi anlatamıyorum derdimi... Ben o hanımla iki kız arkadaş gibi oturuyordum. Allah'ım en sonunda bunu da söylettiler. Çıldıracağım o kadar kötüyüm ki... Gülsen Bubikoğlu ile filmler çektim. Ben ondan daha kadındım. Hatta Türker Inanoğlu 'Daha erkek gibi davran' diye kızardı. Ama insanın içinden gelmedikçe böyle davranılabilir mi?"