BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
HABER /  GÜNCEL

Çiçekçiyi öldürdü 24 gündür firarda!

Bağdat caddesinde çiçek satarken kullandığı otomobiliyle ölümüne neden olan 19 yaşındaki Murathan Öztürk, 24 gündür bulunamadı.

Abone ol
Mehmet Emin Kaya Bağdat Caddesi'nde çiçek satarken, hızla gelen, kaldırıma çıkan aracın altında kaldı. O mezara gitti, ölümüne neden olan şoför ise 24 gündür firarda.
 
Bağdat Caddesi'nde çiçek satan Mehmet Emin Kaya'yı ezdi, otomobilini orada bırakıp kaçtı. 3 haftadan fazla zaman geçti, polis 19 yaşındaki şoför Murathan Öztürk'ü bulamadı. 
 
Olay 11 Temmuz gecesi İstanbul Bağdat Caddesi'nde meydana geldi. Hızla gelen otomobil sürücüsü kontrolünü kaybetti, kaldırıma çıktı, tam da bu noktada çiçek satan Mehmet Emin Kaya'ya çarptı. Kaya toprağa verildi, ölümüne neden olan sürücü ise o günden beri kayıp. 
 
Mehmet Emin Kaya 34 yaşındaydı. Üniversite mezunuydu. İş bulamayınca çiçek satmaya başlamıştı. Şimdi ondan geriye kaza yerine yapıştırılan resimleri ve duvar yazıları kaldı. 
 
Otomobil sürücüsünün babası Mustafa Öztürk, oğlunun bir hastanede psikolojik tedavi gördüğünü, kendini toparlayınca emniyete teslim olacağını sosyal medyada yazdı. Bu açıklamanın üzerinden günler geçti ama firari sürücüden haber yok. Ailesi ropörtaj tekliflerini reddediyor.