BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.514,97
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çiçek ve Çubukçu açılış yapacak

Çiçek ile Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, 1 Ekim Cuma günü Gazi Üniversitesi Polatlı Yerleşkesinin resmi açılış törenine katılacak.

Abone ol

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, `20 Eylül`de eğitim, öğretime başlayan Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Polatlı Yerleşkesi resmi açılışının Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, üniversitenin rektör ve senato üyelerinin katılımıyla 1 Ekim saat 10.00`da açılacağını söyledi.

Başkan Çelik, `Gazi Üniversitesi Polatlı Yerleşkesi`nin açılışı dolayısıyla 1 Ekim Cuma günü saat: 10.00`da Kuzey TOKİ`deki Edebiyat Fakültesi binamızda bir açılış merasimi gerçekleştiriyoruz. Polatlı`nın hayali olan bir güzelliği gerçekleştirmiş oluyoruz ki burada asıl olan Polatlı`nın katılımı, Polatlı`nın bu sevincine herkesin huzur içinde ortak olması önemlidir. Doğal olarak bir kez daha orada hem üniversite meselemizin nüvesini oluşturacak unsurların açılışını yapmak, üniversiteye giden yolun üzerindeki unsurların kaldırılması hususunda destek talebimizi dile getireceğiz. Bütün hemşerilerimiz o gün oraya davetlidir. Orada o gün hepimiz ev sahibiyiz.` diye konuştu.