BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

CIA şefi Barkey'in öğrencisinin 'Erdoğan hasta' iddiasına AK Parti'den cevap

CIA şefi Henri Barkey'in öğrencisi CFR Uzmanı Steven Cook’un Erdoğan'ın sağlık durumunun kötüye gittiği iddialarını dile getirdiği yazısına AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’tan yanıt geldi.

Abone ol

ABD'de derin yapılara yakınlığıyla bilinen Dış ilişkiler Konseyi (Council on Foreign Relations) adlı düşünce kuruluşunda Ortadoğu ve Türkiye politikaları uzmanı olarak çalışan Steven Cook, Erdoğan'ın sağlık durumunun kötü olduğunu ve 2023 seçimlerinde aday olamayabileceğini iddia etti.

Erdoğan'ın unutkanlık, kusma, nefes alma problemleri olduğunu yazan Cook, doktor sayısının artırıldığı ve halkla buluşmalar öncesi ağrı kesici takviyesi yapıldığını ileri sürdü.

Cook’un Erdoğan'ın sağlık durumunun kötüye gittiği iddialarını dile getirdiği yazısına AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’tan yanıt geldi. 

Ordu Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşma yapan Kurtulmuş, 2023'ün Türkiye için tam manasıyla önemli bir gelecek seçimi olacağını belirterek, birilerinin Türkiye'nin bu süreçlerde yönetilemez bir ülke olmasını istediğini söyleyerek şunları söyledi:

"Türkiye'ye yön çizemeyecekler"

"Birileri Türkiye'nin geriye dönmesini istiyor, birileri Türkiye'de tekrar eski dönemin tartışmalarının gündeme gelmesini istiyor. Hatta, hatta artık dışarıdan ısmarlama yazıların yazıldığı bir döneme giriyoruz. Bugün okuduğumuz bir yazıda da artık 'Türkiye'yi Sayın Tayyip Erdoğan yönetemeyecek kadar hastadır, onun için onun yerine başka birileri hazırlanmalıdır.' gibi yazılar yayınlanmaya başladı. Önce şunu söyleyeyim, Türkiye'yi artık kimin yöneteceğinin kararını içerideki birtakım vesayet odakları veremeyeceği gibi dışarıdaki birtakım vesayet odakları hiç veremeyecek, Türkiye'ye yön çizemeyeceklerdir."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Isparta'da 50 senelik eşiyle 3 yıldır konuşmuyor zengin olma hayali yuvayı çatlattı
Foto Galeri Isparta'da 50 senelik eşiyle 3 yıldır konuşmuyor zengin olma hayali yuvayı çatlattı Galeriye Gözat