BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

CHP'nin rant sağladığı işadamı MHP'li mi?

CHP'nin aracılık ettiği işadamının MHP'li bir belediye başkan adayı olabileceği iddia ediliyor

Abone ol

İNTERNETHABER
ANKARA- CHP'yi sarsan imar rantı yolsuzluğu iddiası MHP'ye mi uzanıyor? İstifa eden CHP eski Ankara İl Başkanı Tarık Şengül'ün, "Tenzili rütbeye uğramış genel merkez yöneticisi" sözleriyle hedef gösterdiği Gürsel Tekin'in aracılık ettiği işadamının MHP'nin Ankara Pursaklar Belediye Başkan Adayı Adnan Beker olabileceği iddia edildi.

Yenişafak gazetesinin haberine göre Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce 188 konuttan 892 konut yapma hakkı verilen şirketin sahibi Çayyolu'nda inşaatları bulunan, Petrol Ofisi Bayi ve MHP'li belediye başkan adayı olan işadamı A.B.

A.B. ADNAN BEKER Mİ?

MHP'nin Ankara'da belediye başkanı adayı olan ve söz konusu konutların bulunduğu yerde petrol istasyonu olan isim Adnan Beker. Beker 2009 yerel seçimlerinde MHP Pursaklar Belediye Başkan Adayı olmuştu. Beker aynı zamanda Ankara Ticaret Odası Meclis Üyesiydi.

PO'nun sitesinde yer alan habere göre de Ankara Merkez Çayyolu mevkiinde açılan bu petrol istasyonunun açılışına eski Ankara Ticaret Odası Başkanı, şimdi CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, eski MHP Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı, Petrol Ofisi CEO'su Melih Türker ve Beker Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Beker katıldı.