BIST 9.999
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.440,64
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

CHP'nin pembe dizisinin 3. bölümü!

CHP'yi sarsan taciz iddiası AK Parti'nin dilinde. AK Partili Canikli CHP'yi dizilerle vurdu.

Abone ol

Seçim öncesi siyaset sahnesi renkleniyor. Siyasiler meydanlarda rakiplerini televizyon dizileriyle vurmaya başladı. MHP lideri Bahçeli Başbakan Erdoğan'ı ekran çocuğu olarak nitelendirip aldatılma dizilerinin baş aktörü ilan ederken AK Parti de CHP'yi dizilerle vurdu. 

Brezilya dizileri yerine artık CHP'nin pembe dizilerini tartıştıklarını söyleyen AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, "Dizinin birinci bölümünde Baykal gitti. İkinci bölümünde Genel Sekreter Önder Sav gitti. Şimdi üçüncü bölüm gösterime girmek üzere ya da girme teşebbüsünde bulundular ama giremediler" dedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Esenler Kültür Merkezi'nde düzenlenen ''Türkiye Buluşmaları'' konferansında konuşan Canikli, son günlerde İklim Bayraktar'ın iddialarıyla ilgili değerlendirmeler yaptı. Canikli şunları söyledi:

''Bu konu net olarak aydınlığa kavuşturulabilirse, bizim suçlandığımız töhmet altında bırakılmaya çalışıldığımız birinci kaset olayında da gerçek failler ortaya çıkar. Baykal'ı genel başkanlık koltuğundan eden kaset hazırlayıcıları ve orada görev alanların şu anda tartıştığımız komplo iddiasıyla örtüştüğüne inanıyorum. Bunu bütün boyutlarıyla ortaya koyabilirsek, tartışmasız çok net bir şekilde Baykal'ın birinci komplodaki kişilerle aynı çevreler tarafından yönlendirildiğini göreceksiniz.''

CHP'NİN PEMBE DİZİLERİNİ TARTIŞIYORUZ

Brezilya pembe dizilerinin bir ara çok izlendiğini, o dizilere artık televizyonlarda çok rastlayamadığını dile getiren Canikli, şunları kaydetti:

''Brezilya dizileri yerine artık CHP'nin pembe dizilerini tartışıyoruz. Dizinin birinci bölümünde Baykal gitti. İkinci bölümünde Genel Sekreter Önder Sav gitti. Şimdi üçüncü bölüm gösterime girmek üzere ya da girme teşebbüsünde bulundular ama giremediler. Aslında bunlar CHP'nin sıradan tartışmaları. CHP hiçbir zaman istikrar diye tanımlayabileceğimiz bir yönetim yapısına kavuşmadı. Her zaman kavgalar, tartışmalarla anıldı. Biz bunları artık yadırgamıyoruz. CHP demek, tartışma, kavga, istikrarsızlık demek. Bizim töhmet altında bırakıldığımız o olayın aydınlığa kavuşturabilmesi lazım. O nedenle tartışmanın içerisindeyiz. Gerçeğin ortaya çıkabilmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Yoksa, bu tip pembe dizileri bizim tartışmamız gerekir.''