BIST 10.000
DOLAR 32,38
EURO 34,67
ALTIN 2.425,68
HABER /  MAGAZİN

Türk Malı'nın yapımcısına dava açıyor

Yaptığı hemen her işte sürekli olarak oyuncularıyla problem yaşayan ve bu nedenle “tutan” işleri de yayından kalkan Ali Gündoğdu'nun başı bu kez bakın kiminle dertte

Abone ol

Yaptığı hemen her işte sürekli olarak oyuncularıyla problem yaşayan ve bu nedenle “tutan” işleri de yayından kalkan Ali Gündoğdu'nun başı şimdi de Binnur Kaya ile dertte!

"Türk Malı" dizisi oyuncularından Binnur Kaya, Ali Gündoğdu'nun şirketine 500 Bin TL'lik dava açıyor. Televizyon dünyasının en ciddi isimlerinden Binnur Kaya'nın da Ali Gündoğdu'ya tam 500 Bin TL'lik bir ihtarname gönderdiği ortaya çıktı.

Bu konu şu anda mahkeme yolunda… Tabi bu parayı öderse, konu kapanacak, ama ödemezse bakalım neler olacak. Yani sonuçta Ali Gündoğdu yeni bir “oyuncu problemi” ile daha karşı karşıya… Peki neymiş bu problem?..

İddiaya göre, Binnur Kaya'ya daha sonradan bir bölüm anlaşıldığında “çaktırılmadan” iki bölüm çekilmiş. Bir bölüm parası ödenen Binnur Kaya, ekranda kendisiyle ilgili iki bölüm birden görünce bu uygunsuz davranışa çıldırmış!..

Ve bu durumu asla hak etmediğini düşenen Binnur Kaya, hemen hukuki başvuruyu yapmış ve 500 milyarlık bir ihtarnameyi Ali Gündoğdu'ya göndermiş.