BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,62
ALTIN 2.394,37
HABER /  POLİTİKA

CHP'nin adayı orada saksı mı?

Erdoğan, CHP milletvekilinin seçimleriyle ilgili tweetini eleştirdi, o aday saksı mı diye konuştu.

Abone ol
Başbakan Erdoğan, Çanakkale'de vatandaşlara seslendi. CHP'yi ve cemaati sert dille eleştiren Erdoğan, CHP'li vekilin attığı HDP tweet'i hatırlattı, adaylarını saksı yerine koyuyorlar imasında bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale'de konuştu. Seçim çalışmalarına Çanakkale'de devam eden Başbakan Erdoğan, burada vatandaşlara hitap etti.
 
Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;
 
"CHP burada 30 yıldır yönetimde, ne yaptı bunca sene? Şurada kordon boyu yapmakla belediyecilik tamam mı? Gelin şu Çanakkale'nin makus talihini kıralım. CHP, yolsuzluktur, CHP yasaklardır, CHP kirliliktir, CHP çöp dağlarıdır.
 
Taksim'in Gezi Parkı'nda olan gençler bunu bilmeyebilir. CHP zamanında İstanbul'da hava kirliğliği yüzünden gazeteler gaz maskesi dağıtırdı. Su yoktu, çöp dağları vardı. Benden önceki belediye başkanı 50 bin eve doğalgaz verebilmiş 5 senede. Biz 4 senede 1 milyon 250 bin eve doğalgaz ulaştırdık. 9 ilde doğalgaz vardı, şimdi 72 ilde doğalgaz var.
 
'Hırsızdan başbakan olmaz' diyor, inanın en doğru sözü bu. 4 yıldır genel başkansın neden başbakan olamıyorsun? Çünkü sende hırsızlık var da onun yüzünden. Sen SSK'yı batırdın. Rahşan affıyla kurtuldun.
 
Ben gençliği senden daha çok severim, ama elinde molotof olan gençliği değil, elinde defteriyel kitabıyla aydınlık yılların Türkiye'sini düşünen gençleri severim. Onun hizmetkarı olurum.
 
Kılıçdaroğlu gibi adamlara 3 koyun ver kaybeder gelir.Büyükşehir belediye başkan adayıyken kendisine bile oy kullanamadı, bundan başbakan olur mu? Zaten kasetle geldi kasetle gidecek.
 
Geçen bir CHP milletvekili Ağrı'da HDP'yi seçelim diye tweet attı. Bunlar aday mı belirliyor saksı mı? Ağrı'da HDP'yi destekleyeceksiniz CHP'nin adayları orada saksı mı? Kendi adaylarına hakaret ediyorlar. Şimdi kaymalar başladı.
 
CHP tarih boyunca seçim kazanmak için her yola başvurdu, din istismarı da yaptılar. Şimdi bir CHP'li bir belediye başkan adayı 99'luk tespih dağıtıyor. Duydunuz mu bunu? Duymadıysanız Ataşehir'e gitmeniz lazım.
 
Kılıçdaroğlu şimdi de cemaatleri övüyor. Düne kadar bunlar başörtüsü düşmanıydı, ikna odalarında başörtülü kızlara zulmedeni milletvekili yaptılar. Şimdi başörtüsü sorunun ben çözdüm diyor. Kılıçdaroğlu, ufak at da güvercinler de yesin. Başörtüsü düzenlemesini MHP ile yaptık, Anayasa Mahkemesi'ne sen götürdün, AYM reddetti.
 
Pensilvanya'daki zatın dizinin dibine oturdular, artık müridi oldular. CHP artık CHP değil, Pensilvanya yönetiyor"