BIST 10.188
DOLAR 32,37
EURO 34,66
ALTIN 2.381,92
HABER /  POLİTİKA

CHP'li İnce yeşil sahada döktürdü!

Yalova Milletvekilleri CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce ile AK Partili Temel Coşkun, bu kez hünerlerini yeşil sahada sergiledi.

Abone ol

İNTERNET HABER - İnce ve Coşkun, sahaya inerek karşılıklı paslaştı ve penaltı atışı yaptı. Coşkun'un penaltısını kurtaran İnce, Coşkun'un koruduğu kaleye golü attı.

Genellikle Meclis'te karşı karşıya gelen Yalovalı vekiller, bu kez karşılıklı penaltı atışı yaptı. 44. yılını kutlayan Yalova’nın köklü amatör kulüplerinden Acarspor'un sezon açılışı, Atatürk Stadyumu’nda yapıldı. Açılışa CHP Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun da katıldı. Sahada önce topla birbirlerine pas veren vekillerden Coşkun, İnce’ye, “Muharrem Bey, geçecek misin kaleye?” dedi. 

BİRBİRLERİNİ TEBRİK ETTİLER

İnce, bunun üzerine kaleye geçti. Topun başındaki Temel Coşkun, ilk vuruşunda İnce’ye feyk atarken, ardından gerçekleştirdiği sert şutu ise İnce kurtardı. Daha sonra topun başına geçen Muharrem İnce ise vuruşunu gole çevirdi. Penaltıdan sonra ikili birbirini tebrik etti.

AK Partili Coşkun, “Bak hakem orada” derken, CHP’li İnce ise, “Berabere, berabere” diyerek penaltıların galibinin olmadığını söyledi. Ardından tribüne çıkan ikili, tebrikleri kabul ettikten sonra stattan ayrıldı. Açılış töreninin ardından Acarspor A Takımı ile genç takım futbolcuları gösteri maçı yaptı.