BIST 10.250
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.408,82
HABER /  GÜNCEL

CHP'li Aygün karakolda şüpheliler arasında!

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün karakolun şüpheliler listesinde fotoğrafını görünce bakın nasıl tpeki verdi...

Abone ol

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün fotoğrafı, Ankara’nın Dikmen semtindeki karakolda arananların fotoğraflarının da olduğu panoya asıldı. Aygün, “Suç duyurusunda bulunacağım” dedi.

CHP Milletvekili Hüseyin Aygün’ün fotoğrafı, Ankara’daki bir karakolda aranan şüphelilerin fotoğraflarının bulunduğu panoya asıldı. Suç duyurusunda bulunmaya hazırlanan Aygün, “Hrant’ın kanını elinde taşıyan İçişleri Bakanı Muammer Güler yeni provokasyonlar peşinde” dedi. Karakol amirinin ise fotoğrafı kaldırarak yanlış anlaşılacak bir durum olmadığını söylediği öğrenildi.

135996008681482.jpg

FOTOĞRAFI TWİTTER HESABINDAN PAYLAŞTI

Aygün’ün dün Twitter hesabında paylaştığı fotoğrafta, polis tarafından aranan şüphelilerin fotoğraflarının yer aldığı panoya Aygün’ün de fotoğrafının asıldığı görüldü. Aygün, konudan İçişleri Bakanı Muammer Güler’i sorumlu tuttu.

ADAM GÖREVİNİ İYİ YAPIYOR

Bir yazıyla birlikte fotoğrafının asılmasına tepki gösteren Aygün, “Bugün Dikmen Polis Karakolu’nun giriş kısmında bulunan panoya benim fotoğrafımın da bulunduğu provoke edici bir yazı asılmıştır” dedi.

Aygün, “Hrant’ın kanını elinde taşıyan İçişleri Bakanı Muammer Güler yeni provokasyonlar peşinde. Adamın mesleği bu; görevini iyi yapıyor” ifadelerini kullandı.

KARAKOL AMİRİNDEN AÇIKLAMA

Ayrıca bugün konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacağını belirten Aygün’ün danışmanı Hüseyin Karaçalı da karakola giderek panoyu inceledi. Karaçalı’nın tepkisi üzerine karakol amirinin fotoğrafı kaldırarak yanlış anlaşılacak bir durum olmadığını söylediği öğrenildi.