BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.399,79
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP seçim için kolları sıvadı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel, parti olarak genel seçimlere projeleriyle birlikte hazır olduklarını, seçim sürecinde adaylarını belirleyip hızla halkın karşısına çıkacaklarını söyledi.

Abone ol

Yüksel, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde parti örgütünü ziyaretinde yaptığı konuşmada, partilerinin 12 Haziran'da yapılacak seçimlere en hazır parti olduğunu savundu.

Seçimlere her yönüyle hazır olduklarını dile getiren Yüksel, ''Genel seçimler için parti olarak hazırız, projelerimiz hazır, adaylarımızı belirleyip hızla halkımızın önüne çıkacağız'' dedi.

Yüksel, seçim bildirgelerinde başta işsizlik olmak üzere ülkenin tüm sorunlarının çözümlerinin yer alacağını ifade ederek, şu görüşleri dile getirdi:

''Ülkemizin işsizlik sorununu ele alacağız. Her yıl 800 bin işsize iş vereceğiz. Çalışanlarda taşeron işçiliği bitireceğiz. Çalışan ve çalışmayan yoksulluğuna son verecek projelerimizi yakında açıklayacağız. Yandaşlarıyla, yandaş medyasıyla ekonomiyi çok iyi bildiklerini halka arz eden AKP hükümeti yoksulluğu tetiklemiştir. AKP reklamla ve yandaş medyasıyla baskı altında tutarak ekonominin iyi gittiği havasını yaratmaktadır. Bir yılda 818 bin işsiz yaratan hükümet, bunun karşılığında ekonominin iyi gittiğini söyleyemez. 12 milyon 718 bin yoksulu olan bir ülke iken şimdi ise 17 milyon yoksulu bulunan bir ülkeyiz. Bunlar sadece kayıtlı rakamlar. Ne toplamayı, ne çıkarmayı, ne de çarpmayı bilen bir başbakanımız var. Türkiye'yi refah düzeye getirmeye, Türkiye'yi yönetmeye, seçimlere en hazır parti bizim parti.''

Seçimlerde mutlaka iktidara geleceklerini iddia eden Yüksel, ''12 Haziran seçimlerinden sonra iki önemli projemiz var. Parti içi demokrasi ve Türkiye'de demokrasiyi tekrar geri getireceğiz. Siyasi Partiler Yasası'nı değiştirerek, siyasette demokrasiyi sağlayacağız'' dedi.