BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.440,83
HABER /  GÜNCEL

CHP'yi üzen ölüm! Mehmet Orhun Döğüşçü şehit cenazesinde kalp krizi geçirdi!

CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşçü yaşamını yitirdi. Döğüşçü'nün kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşçü'nün vefat ettiğini duyurdu. Baş sağlığı diledi.

CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşçü, geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Pençe Kilit operasyonunda şehit olan Uzman Çavuş Kadir Dingil’in cenazesi için Çona Köyü’ne giden CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşçü burada bir anda yere yığıldı.

Olay yerine hemen ambulans çağrıldı. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen Başkan Orhun Döğüşçü Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altın alındı. Başkan Döğüşçü yoğun bakım servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen, bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Döğüşçü'nün hayatını kaybettiğini açıkladı. Özel "Geçirdiği kalp krizinin ardından yaşamını yitirdiğini büyük üzüntüyle öğrendiğim Osmaniye İl Başkanımız, kardeşim Mehmet Orhun Döğüşçü'ye Allah’tan rahmet, ailesine, örgütümüze ve Osmaniye'ye başsağlığı diliyorum" dedi.

CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da taziye mesajı yayımladı. Kılıçdaroğlu "Osmaniye İl Başkanımız, yol arkadaşımız Mehmet Orhun Döğüşçü’yü kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Mehmet Orhun Döğüşçü’ye Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevdiklerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Mehmet Orhun Döğüşçü kimdir?

Mehmet Orhun Döğüşçü 1973 yılında babasının görev yeri sebebi ile HATAY ın KIRIKHAN ilçesinde dünyaya geldi. İlk öğrenimini Kadirli Rasim ÜNAL ilköğretim okulunda tamladıkdan sonra , Adana Anadolu Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. Kimyager Şeyda DÖĞÜŞCÜ ile evlidir.İbrahim DÖĞÜŞCÜ adında bir erkek evlada sahiptir. Partide sırası ile; İlçe Yön.Kur.Üyeliği Kadirli Belediye Meclis Üyeliği 2009-2014 İlçe Başkanlığı 2015- 2022 Milletvekili Osmaniye 2.Adayı 2018