BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,82
ALTIN 2.439,16
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

CHP eski başkanını akladı!

CHP Düzce İl Genel Kurulunun ardından eski İl Başkanı Zekeriya Tozan'ın borç bırakarak görevden ayrıldığı söylentilerine parti yönetimi cevap verdi.

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Genel Kurulunun ardından eski İl Başkanı Zekeriya Tozan'ın borç bırakarak görevden ayrıldığı söylentilerine parti yönetimi bu söylentilerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

CHP'de yapılan genel kurulun ardından İl Başkanlığı'na Basri Karslıoğlu'nun gelmesiyle birlikte eski İl Başkanı Zekeriya Tozan'ın borç bırakarak görevi bıraktığı söylentileri ortaya çıkmış ve Karslıoğlu'nun bu borçları ödemek için Genel Merkez'den para istediği söylenmişti. Bugün yapılan toplantıyla CHP İl Yönetimi çıkan söylentilere açıklık getirdi. İlk olarak açıklamalarda bulunan CHP Düzce İl Başkanı Basri Karslıoğlu, söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Bana ziyarete gelenlerden bir kişi dahi borcumuz var dememiştir. Genel Merkez'den para istedik ama bu borçlar için değil yapılacak çalışmalar nedeniyle istenen bir paradır. Bu söylentilerin partimizi yıpratmak amacıyla yapıldığını düşünüyoruz. Varsa böyle bir söylenti öncelikle bize gelip danışılmalıydı. Bir kişi çıkıp da eski yönetiminin bize borcu var desin, o zaman biz zaten bu mevkilerde durmayız" dedi.

CHP eski İl Başkanı Zekeriya Tozan da söylentilere tepki göstererek, "Bırakın benim borcumun olmasını, kendi cebimden bile harcadığım paralar var. Biz, görevi borçsuz olarak devrettik. Görev yaptığımız süre içerisinde harcadığımız paraları da partiye bağış olarak bıraktık ve bu konuda da hiç şikayet etmedik. Bu söylentileri çıkaranları şiddetle kınıyorum. Bir kişi çıkıp eski yönetimin bana borcu var desin ben o zaman Düzce'ye terk ederim" diye konuştu.

CHP Merkez İlçe Başkanı Evren Kuşçuoğlu ve yönetim üyesi Suat Öztürk de yaptıkları açıklamada söylentiyi çıkaranları kınadı.