BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.437,28
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Vali'den Iğdır'a yatırım çağrısı

Huzur ve güvenli bir il olmakla övünen Iğdır Valisi Karahisarlı işadamlarına yatırım çağrısında bulundu.

Abone ol

Iğdır Valisi Saim Saffet Karahisarlı, "Huzur ve güvenliğin olduğu her yerde iş adamları yatırım yapar. Iğdırımız da huzur ve güvenliğin iyi olduğu illerimizdendir" dedi.

Serin Dorse Servis Hizmetleri, Iğdır'da şube açtı. Açılışa Iğdır Valisi Saim Saffet Karahisarlı, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Iğdır Defterdarı Mehmet Durusoy, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Vali Saim Saffet Karahisarlı, Iğdır ilinin yatırıma müsait olduğunu belirterek, işadamlarını yatırım yapmaya davet etti.

İşadamlarının yatırım yapacağı zaman öncelikle huzur, güvenlik ve ulaşım gibi şartları aradığını hatırlatan Karahisarlı, "Iğdır ilimiz de Türkiye'nin en huzurlu ve güvenli illerinden birisidir. Havaalanının yapılması, demiryolunun projeye alınması, en önemlisi de üç ülkeye komşu bir il olması münasebeti ile ilimiz iş adamlarımız için öncelikli yatırım yapılacak yerlerden birisidir. Biz devlet olarak iş adamlarımızın her zaman yanındayız ve onların sürekli destekçisiyiz" diye konuştu.

Iğdırlı iş adamlarından Muharrem Çeçen ise "Iğdırımızın gelecekte önü parlak olduğu için Konya'dan buraya yatırım yapan Serin Dorse yönetimine teşekkür ederim. Bu yatırım ile nakliye alanında büyük sıkıntı olan servis sorunu da son bulmuş olacak" diye konuştu.