BIST 10.161
DOLAR 32,22
EURO 35,12
ALTIN 2.471,88
HABER /  GÜNCEL

Habertürk'ten alkışlanacak manşet

Habertürk İstanbul eki, İDO'nun yoksul çocuklar için düzenlediği organizasyona 'cuk' oturan bir başlık attı.

Abone ol

Habertürk  Gazetesi'nin İstanbul Eki, İstanbul Deniz Otobüsleri'nin kentte yaşayan ama hiç deniz görmeyen çocuklar için 23 Nisan'da yaptığı organizasyon için 'DENİZ GEZMİŞ OLACAKLAR' başlığını attı.

23 Nisan'da 3 bin çocuğun vapurla gezdirecek olan İDO, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ve Deniz Temiz Derneği işbirliğiyle hayata geçirilen etkinlik kapsamında, kentin hiç deniz görmemiş çocukları denizle buluşacak.

İLK KEZ VAPURA BİNECEKLER

"Denizle Buluşuyoruz" başlığıyla düzenlenen projede, İstanbul'da yaşamalarına rağmen çoğu denizi görme fırsatı bulamamış ve hiç vapura binmemiş çocuklara Boğaz turu düzenlenecek.

Proje kapsamında, Sultangazi, Arnavutköy, Sultanbeyli, Sancaktepe ve Beyoğlu ilçelerinde yaşayan ve daha önce hiç Boğaz turu yapmamış 3 bin ilköğretim öğrencisi, yaşamlarında ilk kez Boğaz'ın ve İstanbul sahillerinin güzelliklerini yaşayarak denizin tadını çıkaracak.

DENİZ GEZMİŞ OLACAKLAR

Habertürk Gazetesi'nin İstanbul Eki'ni hazırlayan editörler İDO'nun bu organizasyonunu 'DENİZ GEZMİŞ OLACAKLAR' başlığıyla vererek gazetecilik açısından güzel bir haberciliğe imza attı...