BIST 9.526
DOLAR 32,48
EURO 34,55
ALTIN 2.475,03
HABER /  GÜNCEL

CHP Can Ataklı'yı resmen delirtti

CHP'deki Dersim krizi gazeteci Can Ataklı'ya canlı yayında adeta sinir krizi geçirtti.

Abone ol

CHP'deki Dersim krizinin yorumlandığı programa Can Ataklı'nın isyanı damga vurdu. CHP yönetimine ateş püsküren Ataklı ülkenin onca önemli gündemi içinde Dersim tartışmasının hem Türkiye düşmanlığı hem de ahmaklık olduğunu söyledi. Bu CHP'yi müzeye kaldırmak gerek diyen Ataklı'nın heyecanı ve isyanı Karadağ ve Gönültaş'ı da gülümsetti...

CHP'li Hüseyin Aygün'ün Dersim katliamı ve Atatürk üzerine Zaman gazetesine yaptığı  açıklama Haber Aktif'te mercek altına alındı. Gökmen Karadağ'ın modere ettiği programa Vatan yazarı Can Ataklı ile Bugün yazarı Nuh Gönültaş katıldı.

"CHP'nin sorunu siyaset yapmaması. Siyaset yapmıyor ki CHP. Ne var Başbakan'ın gündemide? Bedelli, Van'a yeni şehir, Kanal İstanbul, 9 milyon ev yıkılacak deprem için, yeşil kart yeniden verilecek, Suriye, Irak... Peki CHP ne yapıyor bu gündemde, adamın biri çıkıyor ki Dersim'de katliam yapılmıştır, başında da Atatürk vardır. Bu partiyi yerin dibine sokması lazım bu memlektin. Söylediği doğru mudur değil midir ayrı konu ama bunun gündemle ne ilgisi var, bunu tartışmanın Türkiye'ye ne faydası var? 

İBİŞLERLE PARTİ OLMUYOR

Kardeşim sen Suriye hakkında ne düşünüyorsun? İran hakkında ne düşünüyorsun? Sen depremle mücadele hakkında ne düşünüyorsun? Yıkalım o zaman Anıtkabiri, gömelim Atatürk'ü, Cumhuriyeti de bitirelim bunu da CHP yapsın. Defalarca söylüyorum, bu CHP'nin kapanması lazım. Bu CHP'yi müze yapmak gerekiyor. Yerine adam gibi bir şey çıksın, artık sosyal demokrat mı olur başka bir şey mi olur... Bu ibişlerle bu parti olmuyor..."