BIST 10.793
DOLAR 32,23
EURO 34,87
ALTIN 2.416,03
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP Abant'ta kampa giriyor

CHP lideri Kılıçdaroğlu, iktidar odaklı çalışma yapmalarını sağlamak için harekete geçti. Kılıçdaroğlu milletvekillerini Abant'ta topluyor.

Abone ol

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 2011 Haziranı'nda olması beklenen genel seçimler için partinin bütün kademelerini harekete geçirmek ve iktidar odaklı çalışma yapmalarını sağlamak için harekete geçti. Geçtiğimiz hafta sonu il başkanlarını ve Parti Meclisi'ni (PM) Ankara'da toplayarak, 'İktidar kimseye altın tepsiyle sunulmuyor. Ancak çok çalışırsak iktidar oluruz ve hepinizden bu çalışmayı bekliyorum' diyen Kılıçdaroğlu, şimdi de milletvekillerini iki günlük Abant kampında bir araya getiriyor.

YOL HARİTASI MASADA

Kamp toplantılarında uzun uzun hükümet politikaları tartışılacak, iktidara gelebilmek için nelerin eksik yapıldığı konuşulacak. Ayrıca izlenen parti politikalarının halka niye anlatılamadığı üzerinde durulacak. CHP kaynakları, milletvekilleriyle başlatılan kampın bundan böyle sık sık tekrarlanacağını belirtti. İlk toplantının eşsiz yapıldığını belirten yetkililer, milletvekili eş ve çocuklarının da katılacağı kamların gündemde olduğunu ifade ettiler. CHP yönetimi önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek 'Bölge toplantıları' için de start verdi. İlk tolantının Ekim ayı içinde Kahramanmaraş'ta yapılması bekleniyor