BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.395,24
HABER /  SPOR

Chelseade böyle ihanet görülmedi

Chelsea'nin yıldızı ünlü futbolcu John Terry'nin, ülkeyi sarsan çifte ihanet skandalında şok bir gelişme yaşandı.

Abone ol

İngiliz basınında yer alan son haberlerde, Terry’nin takımdan en yakın arkadaşı olan Wayne Bridge’in sevgilisi Vanessa Perroncel’i hamile bıraktığı da öne sürüldü.

İddialara göre evli ve iki çocuk babası olan Terry, kürtajı da bizzat ayarladı.

20 bin sterlin harçlık
İngiliz News of The World gazetesinde yer alan habere göre, John Terry, arkadaşı futbolcu Wayne Bridge’in sevgilisi, Fransız asıllı iç çamaşırı modeli Vanessa Perroncel ile aşk yaşıyordu. Sevgilisinin hamile kaldığını öğrenen Terry, haberi alır almaz Londra’daki özel bir klinikten kürtaj için randevu aldı. Bununla da kalmayan yıldız futbolcu, operasyonun ardından Perroncel’e “Neşesi yerine gelsin diye” 20 bin sterlin verdi. Kürtajın, ikilinin ortak kararı olduğu öğrenildi.

Gergin yüzleşme
John Terry’nin özel hayatını korumak amacıyla News of The World gazetesine açtığı davayı kaybetmesinin ardından, kadınlar cephesinde de işler karıştı. Terry’nin karısı Toni Poole, davanın sonuçlanmasıyla birlikte soluğu bir zamanlar yakın arkadaşı olan Vanessa Perroncel’in evinde aldı. İkilinin bir araya gelmesine tanık olan kaynaklardan elde edilen bilgiye göre, Perroncel ve Poole arasındaki konuşma oldukça gergin geçti.