BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 35,06
ALTIN 2.447,41
HABER /  SPOR

Santos transferi FB TVyi çatlattı

Santos ve Jo transferlerine Fenerbahçeli taraftarlar akıl sır erdiremedi. FB TV'de ezeli rakipler yerden yere vuruldu.

Abone ol

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Neill, Jo ve Santos'u alması Fenerbahçe'de kıskançlık krizine neden oldu.

FB TV'de yayınlanan programda Galatasaraylı taraftarları çıldırtacak yorumlar yapıldı.

Türkiye ara transferde Galatasaray'ın patlattığı transfer bombalarını konuşurken, ezeli rakip Fenerbahçe'den ortalığı sarsacak bir tepki geldi.

DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN?

Sarı-Lacivertli kulübün resmi yayın organı FB TV'de yayınlanan 'Yer 6' isimli programda Galatasaray'ın Jo ve Dos Santos transferleri gösterilerek, "150 milyon dolar borcu olan bir kulüp bu transferleri nasıl yapıyor? Değirmenin suyu nereden geliyor? Bunun adı günü kurtarmaktır" ifadeleri kullanıldı.

Programda ayrıca Sarı-Kırmızılı kulübün borçları nedeniyle ilerki yıllarda FIFA nezninde büyük sıkıntılar yaşayacağı da belirtildi.

TÜRK FUTBOLUNUN ÖNÜNÜ KAPATIYORLAR

Galatasaray'ın yabancı transferleriyle kadrodaki Türk futbolcuların önünü kapadığı da vurgulanırken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın her seferinde dile getirdiği 'sınırsız yabancı' isteğine değinilmemesi dikkat çekti.

Programda geçen hafta Galatasaray'ın Gaziantepspor'u 1-0 yendiği maçın hakemi de eleştirilerek, "Sanırım gözüne kar kaçtı. Galatasaray lehine verdiği kararlarla birilerinin gözüne girmiştir" denildi. Şimdi herkes Sarı-Kırmızılı cephenin bu sözlere yanıtını bekliyor.