BIST 10.170
DOLAR 32,21
EURO 35,12
ALTIN 2.467,36
HABER /  SPOR

Chelsea taraftarını üzdü

Chelsea Bolton beraberliğiyle ligin bitimine 3 hafta kala Manchester United’ın 5 puan gerisine düştü..

Abone ol

Bolton beraberliğiyle İngiltere Premier Ligi’nde bitime 3 hafta kala lider Manchester United’ın 5 puan gerisine düşen Chelsea sakatlık haberleriyle sarsıldı. Sezonu kapadığı açıklanan Alman yıldız Ballack’tan sonra Bolton önünde dizine darbe alan Portekizli savunmacı Carvalho’nun da Liverpool ile oynanacak Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında forma giyemeyeceği açıklandı. Mavi-Beyazlı ekibin teknik direktörü Jose Mourinho ise hâlâ şansları bulunduğunu vurgulayıp, “Henüz hiçbir şey bitmedi'' diye konuştu.

Newcastle’da isyan çıktı

Emre Belözoğlu’nun forma giydiği Newcastle United’da teknik direktör Glenn Roeder ile oyuncular arasında büyük bir savaş yaşanıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Intertoto Kupası’na katılmama kararı almalarına rağmen bu periyotta Siyah-Beyazlılar’ı Güney Afrika turuna çıkarmayı planlıyor. Ancak bu sebeple yaz tatilinin büyük bölümünden feragat etmek zorunda kalacak futbolcuların Roeder’e karşı cephe aldıkları bildirildi. Roeder’in geri adım atması durumunda krizin çözüleceği ifade edildi.

Alex Ferguson: 2 kez bile öperim

Manchester United’ın takipçisi Chelsea ile puan farkını beşe çıkarması teknik direktör Alex Ferguson’un yüzünü güldürdü. İskoç çalıştırıcı, Chelsea ile Stamford Bridge’de 2-2 berabere kalma başarısını gösteren Bolton’ın kendilerine büyük bir iyilik yaptığını söyledi. Ferguson, Bolton teknik direktörü Sam Allardyce’a bu nedenle bir hatta iki öpücük bile gönderebileceğini söyledi. Bu arada Allardyce’ın gelecek sezon Bolton’dan ayrılıp, Manchester United’ın başına geçeceği iddia edildi.