BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,83
ALTIN 2.406,31
HABER /  GÜNCEL

Chelsea Premier Lig'de zirveyi bırakmadı

Premier Lig'de Chelsea West Ham United karşısında iyi bir oyunla aldığı 2-0'lık galibiyetle zirvedeki yerini korudu. Chelsea'nin golleri kaptan John Terry ve formda golcüsü Diego Costa'dan geldi.

Abone ol

İngiltere Premier Ligi'nde Chelsea, West Ham United karşısında iyi bir oyunla aldığı 2-0'lık galibiyetle zirvedeki yerini korudu.

Chelsea maçın başında Oscar ve Gary Cahill'le yakaladığı pozisyonların ardından, 30. dakikada Diego Costa'nın kafa vuruşunu yakın mesafeden tamamlayan kaptan John Terry'nin golüyle 1-0 öne geçti.

İlk yarıda sadece yüzde 27'lik bir topa sahip olma oranına sahip olan West Ham ikinci yarıda ilk yarıya kıyasla daha hareketli bir performans ortaya koyarken beraberlik umutları Diego Costa'nın Hazard'ın asistiyle bulduğu golle sona erdi.

West Ham'in gole en çok yaklaştığı pozisyon ise 86. dakikada Morgan Amalfitano'nun direkten dönen topuydu. Ancak Chelsea'nin maç boyunca kaleyi tutan tam 28 şutu vardı.

Chelsea böylece 18 maç sonunda puanını 45'e çıkardı.

Londra ekibini altı puan geriden izleyen Manchester City de West Bromwich Albion deplasmanında ilk yarıyı 3-0 önde kapadı.