BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,82
ALTIN 2.416,71
HABER /  GÜNCEL

Cezaevi müdürünü vurdu

Serkan Ceylan, kendisine nakil kararını tebliğ eden cezaevi 2. müdürüne odasında kurşun yağdırdı.

Abone ol Kaldığı cezaevinde çıkardığı olaylar nedeniyle Sincan’a gönderilmek istenen Serkan Ceylan, kendisine kararı tebliğ eden cezaevi 2. müdürüne odasında kurşun yağdırdı.

Serkan Ceylan, halen yatmakta olduğu cezaevinde çıkardığı iki ayrı olay nedeniyle Sincan Cezaevi’ne nakledilecekti.

Ankara Şaşmaz’daki yarıaçık cezaevinde adam yaralamaktan dolayı yatan ünlü Ceylan ailesinin en küçük oğlu Serkan Ceylan, kendisine tebligatta bulunan 2. müdürü ayaklarından vurarak yaraladı.
Milliyet’in aldığı bilgiye göre, 2005’te Ankara Keçiören’de Cüneyt Yakıcı adlı bir genci kumar borcu nedeniyle silahla yaraladığı gerekçesiyle yargılanan ve hüküm giyen Serkan Ceylan, dün yeni bir silahla yaralama olayı gerçekleştirdi. Aynı zamanda merhum ünlü işadamı Ağa Ceylan’ın en küçük oğlu olan Serkan Ceylan, daha önce de halen kaldığı Yarıaçık Cezaevi’nde çıkardığı iki ayrı olaydan dolayı cezaevi yönetiminde Sincan’daki Kapalı Cezaevi’ne gönderilmek istendi.

Dizkapaklarına ateş etti

Bakanlığın aldığı karar gereğince dün Sincan L tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderilmek amacıyla tebligat yapılması amacıyla cezaevi 2. müdürü Ali Başekin’in odasına çağrılan Ceylan, tebligat sırasında müdür Başekin’le tartıştı. Başekin’in tebligatı imzalamasını istediği ve nakil için hazırlık yapmasını istediği sırada Ceylan’ın belindeki silahı çekerek birbiri ardına ateşlediği öğrenildi.

Silah sesleri üzerine cezaevi görevlileri ile özel güvenlikçiler odaya girerek Ceylan’ı etkisiz hale getirirken, her iki bacağının da diz kapağı bölümünden yaralanan Başekin Etimesgut Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

5 boş kovan bulundu

Olay yerinde yapılan aramada 5 boş kovan bulundu. Olay cezaevi savcılığınca soruşturulurken, zanlı Ceylan, jandarma tarafından gözaltına alındı. Cezaevi savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Zanlının tabancayı yarıaçık cezaevinde yatması nedeniyle dışarı çıktığı sırada yanında getirdiği öne sürülürken, Ceylan ilk ifadesinde silahı cezaevi bahçesindeki otların arasında bulup taşımaya başladığını söylediği belirtildi.