BIST 10.657
DOLAR 32,14
EURO 34,96
ALTIN 2.433,42
HABER /  SPOR

Bizim Türkler halledecek

Tahrikçi İsviçre basını yine işbaşında. 3 Türk oyuncusuyla bizi vuracaklar.. Blick gazetesinin haberi çıldırttı.

Abone ol

Grubumuzdaki kader sınavımızda Teknik Direktör Kuhn; Young Boys’lu Hakan Yakın Udinese’li Gökhan İnler ve Basel’li Eren Derdiyok’u Türkiye’ye karşı banko oynatacak

A Milliler yarın İsviçre ile Euro 2008’de kader maçına çıkarken, kaderin bir cilvesi olarak 3 Türk futbolcu, Ay-Yıldızlı formaya karşı mücadele edecek. İşte 3 starın kimliği:

3 GURBETÇİ TÜRKİYE'YE KARŞI

Hakan Yakın: Türk futbolseverinin iyi tanıdığı Hakan, eski Fenerli Murat Yakın’ın kardeşi. 1977 İsviçre doğumlu. Young Boys’ta oynuyor. 2005’te yarım sezon Galatasaray forması giydi. 64 milli maçta 15 golü var.

Gökhan İnler: İtalyan Udinese’de oynuyor. 1984 İsviçre doğumlu. 2004’te Fener’in idmanında denendi ve 4 yıllık imza attı ama Daum oynatmadan gönderdi. Bu sezon 17 lig maçında oynadı 1 gol attı.

Eren Derdiyok: 1988 İsviçre doğumlu. Kulübü Basel. İlk milli maçında İngiltere’ye gol attı. Basel’de 26 maçta ağları 9 kez havalandırdı.

BİZİM TÜRKLER

İsviçre’nin Blick Gazetesi, Milli Takım oyuncuları ile Teknik Direktör Fatih Terim’i hedef alan yayınlara erken başladı.

Milliyet'ten Erhan Telli'nin haberine göre gazete birinci sayfasından “İşte böyle Türkleri duman ederiz” başlığını atarak arka sayfalarda galibiyetin çözüm yollarını anlattı. Milli takımlarında oynayan Türk kökenli üç oyuncu Hakan Yakın, Gökhan İnler ve Eren Derdiyok’un resimlerini koyan Blick gazetesi, “Bizim Türkler işi halledecek” yorumunu da yaptı.

Fatih Terim’in eşi Fulya Terim’le Antalya kampında çekilmiş bir fotoğrafını da sayfalarına koyan ve “Yanlış adam mı ?” başlığını kullanan gazete, resimaltına da “Fatih Terim karısıyla güzel anlar yaşıyor” ifadelerini kullandı.