BIST 10.612
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.429,21
HABER /  SPOR

Servet sakat oynayacak

Servet Çetin, yarın oynanacak İsviçre karşısında takım arkadaşlarını yalnız bırakmak istemiyor.

Abone ol

Diz yan bağlarında esneme olan Gökhan Zan'ın büyük ihtimalle grup maçlarında forma giyemeyeceği açıklanırken Servet'in tedavisinde ise olumlu gelişmelerin olduğu belirtildi.

Milli Takım doktoru Cengiz Dinç, Servet Çetin'in durumunun iyiye gittiğini belirterek, "Biz yoğun bir şekilde tedavisini yapıyoruz. Olumlu gelişmeler de var. Son durumu maçtan önce netlik kazanır." açıklamasını yaptı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, dün antrenmandan önce Servet'le sakatlığı konusunda bir görüşme yaptı. Terim'in başarılı defans oyuncusu için, "Gruptaki konumumuz ortada. İsviçre maçını kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Bu yüzden senin gibi çok mücadele eden bir oyuncuyu maçta sahada görmek istiyorum." dediği öğrenildi. Servet de sakatlığının iyiye gittiğini belirterek, "Ben bu sezon Galatasaray'da birçok maçta sakat sakat oynadım. Milli Takım'da da böyle bir fedakârlıktan kesinlikle kaçmam. Bana görev verdiğiniz sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım." diye konuşarak Fatih Terim'in yüzünü güldürdüğü kaydedildi.

Gökhan Zan'ın yerine iki Emre aday

Savunmanın göbeğinde forma giyen Gökhan Zan'ın yerine İsviçre karşısında Emre Aşık ve Emre Güngör ikilisinden biri görev yapacak. Fatih Terim'in sezonun ikinci yarısında Servet'le birlikte iyi bir ikili olan Emre Güngör'e forma vermeyi düşündüğü öğrenildi.