BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,75
ALTIN 2.409,83
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ceyhan'da yol çalışmaları sürüyor

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, tüm mahallelere eşit şekilde hizmet verdiklerini söyledi.

Abone ol

Başkan Sözlü, daha çok Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden göçle gelen vatandaşların yaşadığı Belediye Evleri Mahallesi'nde kısa bir süre önce başlatılan asfaltlama ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Ceyhan’da her mahalleye eşit kalitede ve Avrupa standartlarında hizmet götürdüklerini ifade eden Sözlü, ''Belediye olarak özellikle alt ve üst yapı hizmetlerini belirli bir sırayla yapıyoruz. Bir mahalleyi bitirmeden diğerine geçmiyoruz. Belediye Evleri Mahallesi'nden sonra Esentepe Mahallesi'nin yollarını yapacağız. Orası da bittiğinde Ceyhan'da yol ve kaldırım sorunumuz kalmayacaktır'' dedi.

Belediye Evleri Mahallesi muhtarı Abdulhadi Çelik ise belediyenin başlattığı çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek mahalle sakinleri adına Sözlü’ye teşekkür etti.

Sıvacı malasını eline alan Sözlü, ustalara, dökülen kaldırım betonları konusunda dikkat etmeleri gereken hususları hatırlattı.

Öte yandan, Belediye Evleri Mahallesi'nde yollara 20 bin metrekare beton kaldırım ile 45 bin metrekare asfalt yapılacağı, bu işlemin de yaklaşık 1 ayda tamamlanacağı kaydedildi.