BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Çeteci polisin garip tutkusu

Denizli'deki ‘Temizlik Operasyonu'nda biri polis memuru, 14 kişi tutuklandı.

Abone ol

Denizli'de hırsızlık çetesine yönelik yapılan ‘Temizlik Operasyonu'nda biri polis memuru, 14 kişi tutuklandı. Tutuklanan polis memuru 30 yaşındaki Ç.T.'nin çete üyelerine cins güvercin çaldırdığı iddia edildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, il merkezi ve ilçelerde çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen Yaramış Çetesi'ne yönelik operasyon başlattı. ‘Temizlik’ adı verilen operasyonda çete üyelerine ait 27 ev ve işyerine baskın yapıldı. 

Liderliğini 36 yaşındaki Aydın Yaramış'ın yaptığı çetenin üyelerinin evlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda, bir ruhsatsız av tüfeği, iki ruhsatsız tabanca, 52 mermi, çalıntı inşaat kalıpları, direkler ve raylar, çok sayıda çalıntı güvercin, DVD oynatıcı, cep telefonu, spiral makinesi, kaynak makinesi, yer silme makinesi, web cam, oto teybi, kasa açmada kullanılan levyeler, tornavidalar, kerpetenler ile ev ve işyerlerinden çalınan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan polis memuru Ç.T.'nin güvercin yetiştirdiği ve hırsızlık çetesine istediği türdeki güvercinleri çalarak getirmeleri için sipariş verdiği iddia edildi.