BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Cesetleri 19 saat sonra bulundu

Ürün dağıtmak üzere yola çıkan iki kişinin aracı uçuruma yuvarlandı. Kazazedelerin öldüğü 19 saat sonra belirlendi.

Abone ol

Sakarya'dan sabah saatlerinde bayilere ürün dağıtımı için Zonguldak'a gelen bir firmaya ait kamyonetin sürücüsü ve yanındaki kişinin, bulundukları aracın uçuruma devrilmesi sonucu öldükleri 19 saat sonra belirlendi. 

Sakarya'da faaliyet gösteren bir firmaya ait Ali Kemal Tenha'nın kullandığı 54 UA 872 plakalı kamyonet, Zonguldak'taki bayilere ürün dağıtmak üzere kentten hareket etti.

Sabah saatlerinde, Zonguldak'taki ürün dağıtılacak bayiler firmayı telefonla arayarak sipariş ettikleri ürünlerinin gelmediğini aktardılar.
Firma yetkilileri, kendi çabaları ile yaptıkları araştırmada, aracın sürücüsü ve yanındaki Selman Dur'a ulaşamayınca emniyet ekiplerinden yardım istediler.

Ekipler, Zonguldak'ın Kozlu Beldesi Ilıksu mevkisi yakınlarındaki MOBESE kayıtlarını incelediklerinde söz konusu aracın sabah saat 07.00 civarında benzinlikten geçiş yaptığını belirledi. Ancak incelemelerde, aracın aynı güzergahta bulunan Kozlu kavşağından geçmediği yine MOBESE kayıtlarından tespit edildi.

Benzinlik ile Kozlu kavşağı arasındaki yol güzergahında araştırma başlatan ekipler, bellerine bağlanan halatlarla uçurumdan aşağıya indiler. Ekipler, çevrede yaptıkları incelemede 2 cesede rastladı.

Uçuruma devrilen aracın Sakarya'daki firmaya ait olduğu, cesetlerin de sürücü Tenha ile yanında bulunan Dur'a ait olduğu belirlendi.
Ekipler tarafından uçurumdan çıkarılan cesetler, Zonguldak Atatürk Devlet hastanesi morguna kaldırılırken, olay yerine gelen Tenha ve Dur'un yakınlarının ağladıkları görüldü.