BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,67
ALTIN 2.408,69
HABER /  GÜNCEL

Cesedi bir saat tellerde asılı kaldı

Adana'da bir evin elektrik arızasını gidermek için sokak aydınlatma direğine çıkan elektrikçi ustası, akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Abone ol

Elektrikçinin cesedinin 1 saat boyunca direkte asılı kalması vatandaşların tepkisine neden oldu

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Serbest elektrikçilik yapan Mehmet Öztürk, bir evin elektrik arızasını gidermek için aydınlatma direğine çıktı. Arızayı gidermek isteyen Öztürk akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Akımın etkisiyle savrulan Öztürk direkte asılı kaldı. Olayı gören vatandaşlar polisi ve ve 112 acil servisi aradı. Olay yerine gelen polis ve ambulans ekipleri, Öztürk'e direkte asılı olduğu için herhangi bir müdahele yapamadı.

Bunun üzerine Tedaş ekiplerine ve Cankur'a haber verildi. Olay yerine gelen Tedaş ekibi direkte elektrik olup olmadığını kontrol etti. Bu sırada elektrikçinin cesedi, yaklaşık 1 saat direkte asılı kaldığı için vatandaşlar tepki gösterdi. Ardından bir Tedaş ekibi direkteki elektriği kontrol ettikten sonra Cankur ekipleri şahsı bir saat sonra direkten indirdi.

Öztürk'ün cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ZORLA İLİŞKİYE GİRMEK İSTEYİNCE...

HABER DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Türkmenistan uyruklu 22 yaşındaki Foför Hamayova,  bir süredir yanında kalan 19 yaşındaki kız arkadaşı H.H. ile zorla ilişkiye girmek isteyince gözaltına alındı. Hamayova, sınırdışı edildi.

Çalışmak için Türkiye'ye gelen Türkmenistan uyruklu 19 yaşındaki H.H., daha önce Çayırova'ya gelerek burada bir ahşap palet imalathanesinde çalışan Foför Hamayova'nın evinde kalmaya başladı. Daha önce erkek arkadaşının birçok kez ilişki teklifini reddettiği söyleyen genç kız, gece geç saatlerde odasına girerek kendisini ilişkiye zorlayan Foför Hamayova'nın elinden kaçarak kendisini sokağa attı. Çevredekilerden yardım isteyen H.H., daha sonra polise giderek şikayetçi oldu. Eve giden polisler, kapıyı kırarak içeri girdiklerinde Foför Hamayova'yı elbise dolabında saklanırken buldu.

Poliste ifadeler alınırken H.H. şikayetinden vazgeçtiğini bildirdi. Polis yaptığı incelemede Foför Mahayova'nın çalışma izni olmadığını belirleyince sınırdışı edilmesi kararlaştırıldı.

SEVGİLİSİNİ GÖZÜNÜ KIRPMADAN ÖLDÜRDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

42 yaşındaki Rıza Tuğrul, bir süredir arkadaşlık yaptığı ancak kendisinden ayrılmaya karar veren 22 yaşındaki Derya Genç'i konuşmaya çağırdığı parkta vurarak öldürdü

Eskişehir'de Uluönder Mahallesi Rasim Kara Parkı'nda dün saat 10.30 sıralarında meydana gelen olayda 42 yaşındaki Rıza Tuğrul, bir süredir arkadaşlık yaptığı ancak kendisinden ayrılmaya karar veren 22 yaşındaki Derya Genç'i cep telefonundan arayarak konuşmak için parka çağırdı. Yakındaki Neo Alışveriş Merkezi'nde bir oyuncakçı mağazasında çalışan Derya Genç, izin alarak parka gitti. İddiaya göre Rıza Toğrul, Derya Genç'e arkadaşlığı sürdürmek istediğini söyledi.

Vatan'ın haberine göre Derya Genç'in ayrılmakta kararlı olduğunu belirtmesi üzerine de, yanında getirdiği tabancayı çekerek önce genç kadının başına bir el ateş etti. Ardından da tabancayı kendi başına dayayan Toğrul, tetiği çekti. Derya Genç ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne, Rıza Toğrul da başka bir ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Rıza Toğrul tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, Derya Genç'in hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. 

SAVCILIĞA BAŞVURMUŞ

İddiaYa göre Derya Genç, 2- 3 yıldır birlikte olduğu ve kendisine eşinden boşanmak için dava açtığını söyleyen Rıza Toğrul'un dava açmadığını öğrendi. Bunun üzerine ilişkisini bitiren Derya Genç, Rıza Toğrul tarafından sürekli tehdit edildi. Genç'in bu konuda Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet dilekçesi verdiği belirtildi. Toğrul'un son olarak konuşmak için derya Genç'i parka çağırdığı, yeniden birlikte olma teklifini kabul etmemesi üzerine de olayın gerçekleştiği kaydedildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

TANIŞTIĞI KİŞİ TREVESTİ ÇIKINCA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Facebook'ta tanıştığı 'Didem' takma isimli kadınla birlikte olmaya gitti ama bu kişinin travesti olduğunu görünce öfkelenip katil oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul Fatih'te, asker firarisi Ö.F.K., Facebook'ta tanışıp birlikte olmak için evine gittiği Didem Soral takma isimli Abdülkadir Çakmak'ın travesti olduğunu görünce önce tartıştı, ardından da bıçakla saldırdı. Boğazı ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Abdülkadir Çakmak olay yerinde hayatını kaybederken, devriye görevi yapan polisler, gürültü üzerine girdikleri evden kaçmaya çalışan Ö.F.K.'yı gözaltına aldı.

İddialara göre olay şöyle gelişti: Vatani görevini yaptığı Diyarbakır'daki birliğinden firar eden 26 yaşındaki Ö.F.K., Facebook'ta, 24 yaşındaki Didem Soral lakaplı Abdulkadir Çakmak ile tanıştı. Bir süre sohbet eden Ö.F.K., para karşılığı cinsel ilişkiye girmeyi kabul eden Abdülkadir Çakmak'ın evine gitti.

Ö.F.K., yatak odasında Abdulkadir Çakmak'ın travesti olduğunu görünce aralarında tartışma çıktı. Bu sırada bıçağını çeken Ö.F.K., Abdülkadir Çakmak'ı önce boğazından, ardından da vucudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Abdülkadir Çakmak aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybetti.

YERDEKİ KAN İZLERİ ELE VERDİ

Bu sırada devriye görevi yapan Fatih Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, gürültü üzerine apartmandan içeri girdi. Yerde kanları gören ekipler, Ö.F.K.'nin kaçtığını fark etti. Ekiplerin bir süre kovaladığı Ö.F.K. kıskıvrak yakalandı. Olay yerinden yapılan incelemenin ardından Abdülkadir Çakmak'ın cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Emniyette yapılan ilk sorgusunun ardından Ö.F.K., asker firarisi olduğu için inzibata teslim edildi.

ARKADAŞLARI DA EVDEYMİŞ AMA KAÇMIŞLAR

Olayı duyan Didem Soral takma isimli travestinin arkadaşları, "Didem bizim yan komşumuzdu. Kendisini öldüren kişiyle internet üzerinden tanışmış, müşteri olarak evine gelmiş. Biz bağırma sesleri üzerine dışarıya çıktık. Olay anında Didem'in arkadaşları da evdeydi. Didem'e saldırınca onlar da dışarıya kaçmışlar" dedi.

VÜCUT ŞAMPİYONUNA KOCA DAYAĞI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Vücut Geliştirme, Fitness ve Wellness Türkiye şampiyonu, TRT muhabiri Işıl Okan Aktan, 9 yıllık eşi İbrahim Okan'-dan şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açıyor

Kadına şiddet Türkiye'yi kasıp kavuruyor. Her gün bir kadına şiddet haberi geliyor. Bunlardan sonuncusu Türkiye Kadınlar Vücut Geliştirme Şampiyonu Işıl Okan Aktan'dan geldi

MÜTHİŞ KASLARI BİLE ONU DAYAKTAN KURTARAMADI

Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle boşanma davası açtığını söyleyen TRT muhabiri Işıl Okan, bugün açacağı boşanma dvasıyla ilgili VATAN'a şunları söyledi:

"Eşim Türkiye şampiyonu olduğum gün bile başarıma ortak olmadı. Arkadaşlarına beni beğenmediğini söylüyormuş. Kadın hiç bir zaman erkeğin önüne geçmeyecek. Kas olarak da geçmeyecek, ruh olarak da, para olarak da. Geçtiği zaman egosunu tatmin edemeyen karakterler bu tarz olaylar yaşatıyor. Arasıra eşim bana tokat atardı, 1-2 sene önce de yapmıştı.

Bir hafta spor yapamadım. Kavganın nedeni de şuydu: Eşim bir süredir eve para bırakmıyordu, eşlik görevini yerine getirmiyordu. Eşim kendim için hazırladığım özel sporcu menüleri yemeye başladı. Geçen cumartesi paramın kısıtlı olduğunu, bütçemin ancak kendime yettiğini söyledim

 'Bu evin kirasını ben veriyorum. İstersem seni s.ktir ederim diyerek saldırdı. Saçımı çekti, yere düştüm. Üstüme oturdu. Direk boynuma vurmaya başladı. 20 kere yumrukladı. Ayağa kalktım. Karşılık vermemi istedi. Kadın ruhu taşıyorum. Aynı yastığa baş koyduğum adama el kaldıramazdım. 'Kasların var madem onları kullansana' dedi. Çocuğum yüzünden susmuştum şimdiye kadar." Davayı bugün açıyor Evine giremediğini söyleyen ve kapının anahtarının değiştiğini anlatan Işıl Aktan, "Morluklarım çok şükür geçti. 23-25 Eylül'de Türkiye Şampiyonası dünya seçmeleri var. O yarışmada da kupamı alacağım. Eşim benim en büyük engelimdi. Boşanma ve ceza davası (darp nedeniyle) vekaletini avukatıma verdim pazartesi (bugün) dava açılıyor.

Adli tıp raporum da var. Boyundan darbeler aldı. Kick boxla izlediğinden sürekli biliyor. Kafama yumruk yedim, saçım yolundu. Polisi aradığımda bıçakla üzerime geldi. Yüzüm şiştiği için polisi çağırmamamı istedi. Omzumda boynumda hasar var, elmacık kemiğimde ezilmeler, burnumda ödem var."

YEDİĞİ DAYAK ÖLÜME GÖTÜRDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kadıköy Caddebostan'da içki içerken birkaç kişi tarafından feci şekilde dövülen, 2 gün sonra gittiği hastanede "Burnun kırık, buz tamponu yap" evine gönderilen Recep Karaziyan, yaşamını yitirdi. Karaziyan önceki gün doğum gününde toprağa verilirken annesi hastanelerin ihmali olduğunu söyledi.

Kadıköy'de bir dershanede güvenlik görevlisi olarak çalışan 28 yaşındaki Recep Karaziyan, 24 Temmuz Pazar günü 2 arkadaşıyla Caddebostan sahiline gitti. Sahilde bir süre oturduktan sonra arkadaşlarının yanından ayrılan Karaziyan, kimliği belirlenemeyen saldırganlar tarafından bilinmeyen bir nedenle öldüresiye dövüldü.

Karaziyan olay yerine gelen polisin ısrarına rağmen hastaneye gitmedi. Arkadaşları tarafından çalıştığı dershanenin alt katındaki evine götürülen Karaziyan, Pazar gecesini evinde geçirdi. Pazartesi sabahı oğlunun kendi imkanlarıyla yanına geldiğini söyleyen anne Aynur Turan, "Sabah gördüğümde yüzünde morluklar vardı ve her yeri kan içindeydi. Hemen hastaneye götürdüm" dedi.

"BUZ KOYUN" DEYİP GÖNDERDİLER
Pazartesi gecesini Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geçirdiklerini ve oğlunun sürekli kan kustuğunu söyleyen Aynur Turan (52) "Burnundaki kırık yüzünden plastik cerrahi olmadığı için Salı sabahı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk ettiler, ancak orada da hiçbir müdahalede bulunmadılar" diye konuştu. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Salı günü tekrar geri gönderildiklerini anlatan Aynur Turan şöyle devam etti: "Göztepe'de doktorlar sadece burnunun kırık olduğu için sürekli buz tamponu yapılması gerektiğini söyleyerek taburcu ettiler. Oğlumla ilgilenmediler, 2 hastane arasında mekik dokuduk." Salı gecesini evinde geçiren Karaziyan, Çarşamba günü yeniden kaldırıldığı Göztepe Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Karaziyan, perşembe sabahı yaşamını yitirdi.

İKİ HASTANEDE İNCELEME BAŞLATILDI
Aynur Turan, "Oğlum doktorların ihmalkârlığı yüzünden hayatını kaybetti. 2 hastaneden de şikayetçi olacağım. Göz göre göre öldü" diye konuştu. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, ailenin iddiası üzerine her 2 hastanede inceleme başlattı.

KAÇTILAR, YÜZLERİNİ GÖREMEDİK
Recep Karaziyan'ın arkadaşı Murat D. ise polise, olayı şöyle anlattı: "Sahilde içki içiyorduk. Recep'in durumu iyiydi, çok sarhoş olmamıştı. Sahilde yürümeye başladı. 200 metre ilerimizde sesler duyduk. Koştuğumuzda Recep'in dövüldüğünü gördük, biz gelince kaçtılar. Yüzlerini göremedik."

KAÇAN OTOMOBİLDEN CESET ÇIKTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Adana'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan otomobil, içerisinde bir kadın cesedi ile terk edilmiş halde bulundu. Yapılan araştırmada cesedin kocasından şiddet gördüğü gerekçesiyle birkaç kez evden kaçan Elem Ünal'a ait olduğu tespit edilirken, şüpheli olarak genç kadının kocasını yakalamak için çalışma başlatıldı.

Bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, dün saat 23.30 sıralarında silahla yaralama olayına karışan kişilerin kaçtığı 01 TZ 630 plakalı otomobili takibe aldı. Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan otomobille uzun süre kovalamaca yaşandı.

Zanlılar, otomobili, Gürselpaşa Mahallesi'nde portakal bahçeleri arasında bırakarak kaçtı. Otomobilde yapılan aramada tabancayla vurularak öldürülmüş halde bir kadın cesedi bulundu. Yapılan araştırmada cesedin 30 yaşındaki Elem Ünal'a ait olduğu tespit edildi. Evli ve 2 çocuk annesi olan ve hakkında kayıp başvurusu bulunan genç kadına çok sayıda kurşun sıkıldığı belirlendi.

EĞLENCE OLSUN DİYE ATEŞ AÇTILAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Eskişehir'de sokaktan geçen kişilere 7. kattaki dairenin balkonundan dürbünlü havalı tüfekle nişan alan Kadir Kartal ile Ali Deniz Ateş 3 kişiyi yaraladı

Eskişehir'de, 7. kattaki dairenin balkonundan dürbünlü havalı tüfekle sokaktan geçenlere nişan alıp 2'si kadın 3 kişiyi yaralayan Kadir Kartal (23) ile Ali Deniz Ateş (22) yakalandı. Vücutlarına isabet eden bilyelerle hafif şekilde yaralanan 3 kişi ise hastanedeki tedavileri yapılarak taburcu edildi.

Olay önceki gece 22.30 sıralarında Sakarya Caddesi'nde meydana geldi. Yanlarındaki Meltem Şahin'le (21) birlikte sohbet edip eğlenen Kadir Kartal ve Ali Deniz Ateş, bir süre sonra oturdukları apartmanın 7'nci katındaki dairenin balkonundan dürbünlü havalı tüfekle nişan alıp yoldan geçenlere ateş etti. Olayda Aylin Yazıcıoğlu (28) sağ kol dirseğinden, Senem Ayaz (48) sağ elinden, Zeki Yıldız da (31) sırtına isabet eden havalı tüfekten çıkan bilyelerle hafif şekilde yaralandı.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri araştırma başlattı. Ekipler, 18 evin açısının 3 kişiyi yaralamaya müsait olduğunu belirleyerek bu yerlerde tek tek kontrol yaptı. Polis ekipleri, bir apartmanın 7'nci katında ışıkları yanan daire kapısının çalınmasına rağmen açılmamasından şüphelenerek burayı çilingirle açtırdı. İçeri giren polisler mutfakta pencere önünde bir dürbünlü havalı tabanca ile 5 gram esrar ele geçirdi. Evdeki Kadir Kartal, Ali Deniz Ateş ve Meltem Şahin'ı gözaltına aldı.

EĞLENCE OLSUN DİYE
Şüphelilerden Meltem Şahin, olayda havalı tüfeği kendisinin kullanmadığını, Kadir Kartal ile Ali Deniz Ateş'in ateş ettiğini söyledi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, şüphelilerin sorgulamalarının tamamlanmasından sonra Adliye'ye sevk edileceğini söyledi.

Kadir Kartal, Ali Deniz Ateş ve Meltem Şahin, Adliye'ye sevk edildi. Şüphelilerden Kadir Kartal ve Ali Deniz Ateş'in Eskişehir'de bir magazin dergisinde foto muhabirliği yaptığı, Meltem Şahin'in ise Anadolu Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencisi olduğu belirtildi. Şüphelilerin havalı tüfeği balkonda ayaklık koyarak sabitleyip sokakta yürüyenlere eğlence olsun diye nişan aldıkları bildirilirken, esrar kullandıkları da öne sürüldü. 

NİŞANLI GENÇ KIZIN SIRI DOLU İNTİHARI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Osmaniye'de, evlilik hazırlığı yapan genç kız, av tüfeğiyle intihar etti.Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Kırmacılı köyünde, Vildan P. (17), henüz belirlenemeyen nedenle yaşadığı bunalım sonucu, evde kimse olmadığı sırada, babasına ait ruhsatlı av tüfeğini çenesine dayayıp bir el ateş etti.

Nişanlı olduğu ve bayramdan sonraki düğünü için hazırlık yaptığı öğrenilen Vildan P'nin cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

MAKİNEYE SIKIŞAN ÇİFTÇİ HAYATINI KAYBETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde ot biçme makinesine önce elleri, sonra vücudu sıkışan çiftçi hayatını kaybetti.

Sacayağı köyündeki tarlasında çalışan Feyzettin Tuğan (50) önce ellerini, sonra vücudunu ot biçme makinesine kaptırdı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Tuğan'ın cesedi, Pınarbaşı Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

FETHİYE'DE YAŞLI KİŞİ DEREDE BOĞULDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşlı kişi derede boğuldu.

Fethiye'de dere kenarına kamış kesmeye giden Hilmi Sungur'dan (78) haber alamayan yakınları arama çalışması başlattı.

Sungur, derede boğulmuş bulundu.

Ceset, savcı ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Fethiye Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

KAVGAYI AYIRMAYA ÇALIŞAN POLİS BIÇAKLA YARALANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

 Kütahya'da, kavga eden kişileri ayırmaya çalışan polis memuru bıçakla yaralandı.

Polis ekiplerinin takibe aldığı, hırsızlık yapan kişilerin bulunduğu at arabası, Osmangazi Mahallesi'nde otomobille çarpıştı.

At arabasındakiler ile otomobildekiler arasında çıkan kavgayı sona erdirmeye çalışan polis memuru Deniz Zümrüt (39), hırsızlık zanlısı U.D. (23) tarafından göğsünden bıçakla yaralandı.

Zümrüt'ün Evliya Çelebi Devlet Hastanesinde ameliyata alındığı, hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.

Gözaltına alınan U.D'nin emniyetteki sorgunun ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

ARAÇTA SIKIŞTI, SİGARA İÇTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN...

[PAGE]Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde yol yapım çalışması nedeniyle tek şeritten trafik akışının sağlandığı yolda, kamyonet ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobilde sıkışan 2 kişi yaralandı. Araçta sıkışan sürücü İbrahim Karadağ'ın kurtarılırken sigara içmesi dikkat çekti.

Kaza, Turgutlu İlçesi E- 96 Karayolu Ergenekon Kavşağı'nda bu sabah meydana geldi. Turgutlu'dan Salihli yönüne giden 44 yaşındaki Alican Türü yönetimindeki 45 E 0423 plakalı kamyonet ile Ergenekon Mahallesi'nden şehir içine giden 57 yaşındaki İbrahim Karadağ yönetimindeki 45 UZ 482 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada otomobili kullanan İbrahim Karadağ ve yanında bulunan 21 yaşındaki Banu Yılmaz yaralandı. Kazayı görenler durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Polis ikinci bir kaza olmaması için güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri otomobil içinde sıkışan iki kişiyi kurtardı. Kurtarma çalışmaları sırasında sürücü Karadağ, elindeki sigarayı bir an olsun bırakmadı. Sıkıştığı yerden güçlükle çıkartılıp sedyeye alınan Karadağ'ın yanan sigarasını bir kişi alarak yere attı. İki yaralı ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yol yapım çalışmasından dolayı trafik akışının kavşakta kontrolsüz olarak verilmesi nedeniyle kazanın meydana geldiği ileri sürüldü. Kazayla ilgili kamyonet sürücüsü Alican Türü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

ELİNDE BIÇAKLA GAZETECİLERİ BEKLEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kütahya'da eline 2 bıçak alıp oturduğu 3'üncü kattaki evinin balkonundan kendini atmaya kalkan 35 yaşındaki Halil Özaydın, kendisini ikna etmeye çalışan polislere, "Gazeteciler gelmeden inmem" dedi. Özaydın, olay yerine gelip fotoğrafını çeken gazetecilere teşekkür ettikten sonra atlamaktan vazgeçti.

Aşırı alkollü olduğu belirtilen Halil Özaydın eline 2 ekmek bıçağı alarak, saat 03.30 sıralarında Evliya Çelebi Mahallesi Hasan Polatkan Bulvarı'nda oturduğu 3'üncü kattaki evinin balkonuna çıktı. Özaydın, bağırarak kendisini boşluğa bırakacağını söyleyince komşuları 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulundu.

İhbar üzerine polis ekipleri sevk edildi. Halil Özaydın, kendisini ikna etmeye çalışan polislere bıçaklardan birini boğazına, diğerini karnına dayayarak "Gazeteciler gelmeden buradan inmem, hem kendimi bıçaklarım hem de atlarım" dedi. Polis telsiz anonslarını duyup olay yerine gelen gazeteciler Halil Özaydın'ın fotoğraflarını çekti. Özaydın gazetecilere teşekkür ederek elindeki bıçağı bırakıp daha sonra balkondan içeri girdi. Özaydın polisler tarafından Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

BİR KADIN CİNAYETİ DAHA

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN...

[PAGE]MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde 36 yaşındaki Yiğit Ali Kavalcı, kıskançlık yüzünden tartıştığı nikahsız eşi 26 yaşındaki Neslihan Fırtına'yı 10 yerinden bıçaklayarak, ağır yaraladı. Şüpheli Yiğit Ali Kavalcı, suç aleti ekmek bıçağıyla birlikte kayıplara karıştı.

Bağlar Mahallesi 423 sokak 9 numaralı evde yaşanan olayda iddiaya göre tabela-grafiker firmasında çalışan Yiğit Ali Kavalcı, nikahsız eşi bir çocuk annesi Neslihan Fırtına ile kıskançlık yüzünden tartışmaya başladı. Sinirlerine hakim olamayan Yiğit Ali Kavalcı, mutfaktaki ekmek bıçağını kapıp, Neslihan Fırtına'ya art arda rastgele sapladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Neslihan Fırtına bağırarak yardım istedi. Çığlıkları duyan komşular eve geldiklerinde Neslihan Fırtına'yı kanlar içinde buldu. Yiğit Ali Kavalcı ise kaçarak izini kaybettirdi.

Komşular, 112 Acil Servisi arayıp, ambulans istedi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, talihsiz kadını Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 10 yerinden bıçaklandığı belirlenen Neslihan Fırtına, ameliyata alındı.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü, şüpheli Yiğit Ali Kavalcı'nın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.