BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Ceren Hindistan'dan düşman çatlatacak poz!

Ceren Hindistan'ın, sevgilisi Ümit Aslan'dan resmi nikaha yanaşmadığı için ayrıldığı öne sürülmüştü.

Abone ol

İş adamı Ümit Aslan'dan hamile olan ünlü oyuncu Ceren Hindistan, sevgilisinin resmi nikaha yaklaşmadığı için ayrılmak istediği iddia edilmişti. Hindistan yayınladığı fotoğrafla dedikodulara cevap verdi.

Ceren Hindistan, imam nikahı kıydığı Ümit Aslan'a "resmi nikah yoksa ben de yokum" diyerek rest çektiği yönündeki haberleri yalanlayan bir fotoğraf yayınladı.

HER ŞEY YOLUNDA POZU

Ceren Hindistan tüm bu iddiaları yalanlayan bir fotoğraf ekleyerek altına şunu yazdı: Bizim bugün kontrolümüz var. Son haftalara girdik. Rabbim sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah dualarınızı eksik etmeyin. Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah.

ekran-resmi-2015-06-05-17.35.13.png  Ünlü oyuncu ayrılık dedikodularından sonra daha önce de sevgilisi Ümit Aslan'la çektirdiği bir fotoğraf paylaşmıştı.

ekran-resmi-2015-06-05-17.49.06.png 
Hindistan paylaştığı fotoğrafın altına şu açıklamayı yapmıştı: "Bugün hakkımda çıkan haberler tamamen asılsızdır... Biz doğacak çoçuğumuzun mutluluğunu yaşarken, bizi karalamak adına yapılan bu haberleri tamamen kınıyorum. Eşim Ümit Aslan'la olan mutluluğumuzu kimsenin yıkamayacağı, tüm kamu oyuna ve üçüncü kişilere duyurulur..."