BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,12
ALTIN 2.507,41
HABER /  GÜNCEL

Cep telefonları dahi kilitlendi

Cep telefonlarını dahi kilitleyen mitingde "Tayyip baksana kaç kişiyiz saysana" sloganları atılıyor.

Abone ol

Mitingin bir ucu Beşiktaş iskelesine bir diğer ucu Mecidiyeköy'e bir başka ucu da Dolapdere'ye kadar uzanıyor. Öyle büyük bir kalabalık toplandı ki katılım sayısını tahmin etmek bile mümkün değil.

Büyük katılım cep telefonlarını dahi kilitledi. Şu anda meydanda bulunanlar telefonlarını kullanamıyor. Mitinge sadece İstanbul'dan değil, Ankara, Bilecek, Ardahan, İzmir, Muğla, Alanya'dan da katılımlar var.

Miting alanındakiler sadece Türk bayrağı taşıyorlar. E-5 karayolu tamamen ulaşıma kapanmış durumda. Aynı şekilde Beşiktaş iskelesinde de yığılma var. Çağlayan Meydanı'na çıkan tüm yollar kırmızı beyaz bayraklarla donatılmış durumda...

Hala meydana akın akın gelenler var. Ancak miting alanına girmek mümkün değil. Miting Bulutsuzluk Özlemi'nin şarkıları ile başladı. Kalabalık çoşku ile eşlik ediyor.

Şarkı aralarında sloganlar yükseliyor. Medyaya yönelik sloganlar dikkat çekiyor. Tandoğan'daki mitingde tartışma konusu olan sayıya yönelik de tepkiler var. Sık sık alandan "Tayyip baksana kaç kişiyiz saysana" , "Tayyip papuçu yarım çık dışarı oynayalım" "Bin DİRİLMİŞ kıtayız, engelleri aşarız" sloganı yükseliyor.