BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.439,35
HABER /  MAGAZİN

Cengiz İmren kimdir Seren Serengil ifşası olay oldu

Seren Serengil evli olduğu dönemde Cengiz İmren ile ilişki yaşamış. Üstelik de evine konuk olarak gittiği Cengiz İmren ile o gece birlikte olup ertesi gün de evine temizlemiş. Cengiz İmren de olay iddiaları doğruladı. İşte Seren Serengil ve Cengiz İmren ifşaları.

Abone ol

Cezaevi şovu ile konuşulan Seren Serengil hakkında bomba bir ifşa geldi. Türkiye Basın Birliği ödül törenine katılan Seyhan Soylu, şarkıcı Cengiz İmren'e herkesi şoke eden bir Seren Serengil itirafı yaptırdı. Meğer Seren Serengil o dönem evli olan Cengiz İmren ile yasak ilişki yaşamış. Olayın detayları daha da şaşırtıcı. Zira Seren Serengil şarkı seçmeye gittiği gece Cengiz İmren ile birlikte olmuş. Ertesi gün yaşananlar daha da bomba... İşte Seyhan Soylu'nun o geceye ilişkin bomba ifşaları : '10 yıl önce, Muazzez Abacı, Nurdan Torun, Kibariye, Gökhan Güney için Cengiz İmren’in evine şarkı seçmeye gittik. O gün sabaha kadar eğlendik şarkılar söyledik herkes albümü için gerekli şarkıları Cengiz İmren’den aldım. 

SEREN SERENGİL EV TEZLİYOR VE... : -Sonra Cengiz İmren ertesi günü kimin kaç tane şarkı alacağını söyledi telefonda manidar bir sesle, kıs kıs gülüyorlardı pek anlayamamıştım durumu aradan 10 dakika sonra Seren Serengil ağladı 'Sisi biliyor musun ben şu an neredeyim? Ben Cengiz İmren’in evindeyim evi süpürüyorum, temizliyorum, çamaşır yıkıyorum, akşama da yemeğe davet ediyorum' dedi.

CENGİZ İMREN EVLİYDİ : -Cengiz İmren ve ikisi bizi yemeğe davet etti… Tabii ki hepimiz şok olduk… Yıllar önce Seren Serengil ile aşk yaşamaya başladığında Cengiz İmren Hollandalı bir kadınla evliydi. Gülben Ergen’e sitem etmesine karşılık, kendisi de geçmişte evli bir adamla birlikteydi.

CENGİZ İMREN DE İTİRAF ETTİ : Bu sözlerden sonra, Seyhan Soylu Cengiz İmren’i sahneye davet etti ve Seren Serengil’in eski eşine yıllar önceki evlilikle ilgili olayı anlattırdı, “3 günlük tutuklu kaldığı cezaevinde niye ziyaret etmedin?” diye sordu. Cengiz İmren de Seren Serengil ile beraber olduğu günlerde henüz Hollandalı eşiyle evli olduğunu söyledi.