BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09
HABER /  GÜNCEL

Cemal Kaşıkçı için 150 kamera inceleniyor! 7 şüpheli tespit edildi

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın kaybolmasıyla ilgili olarak 150 kameranın görüntüleri incelemeye alındı. Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili 7 şüpheli tespit edildi...

Abone ol

SUUDİ gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın Suudi Arabistan'ın İStanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kaybolmasıyla ilgili olarak 150 kameranın incelendiği belirtildi.

GİRİŞİ NET GÖREN 2 KAMERA VAR... NTV'nin haberine göre güvenlik güçleri konsolosluğu net olarak gören 2 kamera olduğunu vurguladı. Konsolosluğu net gören iki kamerada Kaşıkçı'nın çıkış görüntüsü bulunamadı.

KAMERADAN 7 ŞÜPHELİ ÇIKTI... Güvenlik güçleri 150 kamera görüntüsünü inceliyor. Kamera görüntülerine göre 7 şüphelinin tespit edildiği ifade edildi. Suudi Arabistan'dan gelen şüpheli 7 kişinin Türkiye'de 2,5-3 saat kaldığı bildirildi.

KAŞIKÇI'DAN 30 DAKİKA ÖNCE GELDİLER... Bu 7 şüphelinin Kaşıkçı konsolosluğa girmeden 30 dakika önce konsolosluğa girdiği ve 14.00 sıralarında da ayrıldığı güvenlik birimlerinin tespitleri arasında. 

ÜÇ FARKLI YÖNE GİTTİLER... Konsolosluktan çıkan 3 aracın farklı yönlere gittiği ve bu araçlardan ikisinin plakasının tespit edildiği açıklandı. 

Cemal Kaşıkçı kimdir? Silah kaçakçısı dayısı kim? Prenses Dianı ile ilişkisi ne?Cemal Kaşıkçı kimdir? Silah kaçakçısı dayısı kim? Prenses Dianı ile ilişkisi ne?Cemal Kaşıkçı kimdir? Silah kaçakçısı dayısı kim? Prenses Dianı ile ilişkisi ne?Cemal Kaşıkçı kimdir? Silah kaçakçısı dayısı kim? Prenses Dianı ile ilişkisi ne?HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN