BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.428,17
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Fikret Orman sonunda patladı: İyi niyet aramıyorum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Orman, ''Ben bugüne kadar hiçbir hakem için art niyetli demedim. Artık iyi niyet aramıyorum.'' dedi.

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Orman, ''Bugün farklı bir gündemimiz var. Beşiktaş olarak kamuoyuna doğru fotoğraflar vermek, pozitiften beslenmek için büyük bir gayret içerisinde olduk. Ancak bazı gerçekleri ortaya koymanın zamanı geldi. Hiçbir konuyu kimseye refere etmedik.'' dedi.

Orman'ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

Bugün farklı bir gündemimiz var. Beşiktaş olarak kamuoyuna doğru fotoğraflar vermek, pozitiften beslenmek için büyük bir gayret içerisinde olduk. Ancak bazı gerçekleri ortaya koymanın zamanı geldi. Hiçbir konuyu kimseye refere etmedik.

''BEŞİKTAŞ'A SAHİP ÇIKTIK''
Taraftarımızda 'beşiktaş'a sahip çık' diye tezahürat var. İşimizi yaparken, kimseye refere etmedik. İlk günden beri hep Beşiktaş'a sahip çıktık. Tüm icraatlar Beşiktaş'a sahip çıkmak içindir. Beşiktaş duruşunu insanlara gösterme amacımızdı.

''BEN ARTIK HAKEMLERDE İYİ NİYET ARAMIYORUM''
Ben bugüne kadar hiçbir hakem için art niyetli demedim. Artık iyi niyet aramıyorum. Medel'in gördüğü iki sarı karttan atılması, bu hafta Konya'daki penaltı kararı son örnekler. Cüneyt Çakır'ın Avrupa'da maç yönetmesiyle Türkiye'de maç yönetmesi aynı mı? VAR laf olsun diye var durumda. Sistemi eleştirmiyorum, sistem iyi ama işletenler iyi değil... Dünya Kupası'nda VAR'ın başında bizzat Rosetti vardı galiba bizde bu işin sahibi sorumlusu belli değil. 

NEDEN 2,5 AYDIR TOPLANMIYORLAR
Biz varız diye bu federasyon var. Bu kulüplerin dertlerini çözmek için federasyon var. Biz federasyonun kulüpleri değiliz. Caner'e görüntüden ceza verildi, gecenin 3'ünde toplanıldı ve talimat değiştirildi. Biz söyleyince neden TFF Yönetim Kurulu 2.5 aydır toplanmıyor? Kulüpler olduğu için TFF var. Biz TFF'nin kulübü değiliz, TFF bizim federasyonumuz. Hz. Mevlana'nın sözlerini söylemek istiyorum. Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir.

SÖZLEŞME KONUSU
Sözleşmelerin TL'ye çevrilmesi konusunda Maliye Bakanlığı'nın belirlediği rakam esas alınacak. Bu bir kanun. Gerekleri neyse yapılacak.