BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.244,12
HABER /  MAGAZİN

Cem Yılmaz o resmin silinmesini mi istedi?

Cem Yılmaz ve Mithat Can Özer gece kaçamağında görüntülendiler fakat ikili yakalanınca çapkınlık turları yarım kaldı.

Abone ol

Cem Yılmaz ve Mithat Can Özer gece kaçamağında görüntülendi. İki kafadarın çapkınlık macerası, patlayan flaşlar yüzünden yarım kaldı.

Cem Yılmaz, çapkınlıkta hız kesmiyor. Ahu Yağtu'dan boşandıktan sonra Avustralyalı Melanie Shepherd ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal'la aşk yaşayan ünlü komedyen, bu kez esmer bir güzelle yakalandı.

Önceki gece Sezen Aksu'nun sahibi olduğu Nişantaşı Frankie'ye giden Yıllmaz, burada Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'le bir araya geldi. Komedyene gecede esmer bir kadın da eşlik etti. Birlikte eğlenen ikiliyi ele veren ise Mithat Can Özer'in Instagram'da paylaştığı selfie pozları oldu.

ekran-resmi-2015-02-22-10.38.41.png

Gecenin sonunda ekibe genç bir kadın daha katıldı. Kadınlarla görüntülenmek istemeyen Cem Yılmaz, mekândan tek başına ayrılıp VIP aracına bindi, Akaretler'deki evinin yolunu tuttu.Mithat Can Özer de iki kadınla birlikte bindiği araçla Yılmaz'ı takip etti. Plan, Yılmaz'ın evinin önünde bekleyen muhabirler yüzünden suya düştü.

ekran-resmi-2015-02-22-10.40.04.png

Kapıdaki görevli görüntü alınmasını engellemeye çalışırken, Cem Yılmaz ve Mithatcan Özer eve girdi, kadınlar ise içinde bulundukları araçla uzaklaştı.

ekran-resmi-2015-02-22-10.39.54.png

Mithat Can Özer, Cem Yılmaz ve ona eşlik eden genç kadınla çektiği bu selfie'yi önce Instagram'da paylaştı, ardından sayfasından sildi.