BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Çelik'ten pilotlara ultimatom: Susun artık!

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Lübnan'da kaçırılan ve 71 gün sonra serbest bırakılan Türk pilotları sessiz olmaları konusunda uyardı.

Abone ol

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, "Pilotlarımız artık susarlarsa iyi ederler. 'İyi ağırladılar, iyi misafir ettiler diyorlar.' Kardeşim seni kaçırmasın iyi de ağırlamasın'' diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik basın toplantısı düzenledi. Lübnan'da 71 gün süren esaretin ardından, Türkiye, Katar ve Lübnan'ın günler süren görüşmelerinden sonra serbest bırakılan Türk pilotları kaçıranların terörist olduğunu vurgulayan Çelik, bu konuyla ilgili olarak kaçırılan pilotlara da bir uyarıda bulundu.

Çelik, şu ifadeleri kullandı:

"Pilotlarımız da bu konuda artık susarlarsa çok iyi olur. Onları kaçıranları adeta sempatik gösteren, neredeyse bize çok iyi ev sahipliği yaptılar diyecekler. Kardeşim seni kaçırmasınlar da çok iyi ev sahipliği de yapmasınlar. Meseleyi bu yönüyle de ele almak lazım."

Lübnan’da kaçırılan iki pilotla ilgili olarak muhalefet çarpık bir bakış açısıyla meseleye yaklaştığını dile getiren Çelik, "Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki ‘sanki sen kurtardın, çık Katar’a teşekkür et’ bu neye benziyor biliyor musunuz arkadaşlar.