BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Muharrem İnce'yi NTV sansürledi mi?

CHP Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce, AK Partili Canikli'nin konuşmasını yayınlayıp kendileri konuşmaya başladığı anda canlı yayını kestiğini iddia attiği Ntv'yi twitter hesabından eleştirdi.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - CHP milletvekili ve Grup Başkanvekili Muarrem İnce'den NTV'ye sert bir eleştiri geldi. NTV'yi çifte standartla suçlayan İnce "NTV adı RTV olmalı!" dedi.

"NTV'NİN ADI RTV OLMALI!"

İnce Twitter'dan yaptığı açıklamada AKP Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ile yaptıkları görüşme sonrasında Canikli'nin açıklamasını canlı yayında ekrana taşıyan NTV'nin kendilerinden görüş almadan yayını kestiğini söyledi.

"AKP Grup Başkanvekilleri Anayasa ile ilgili bizi ziyaret ettiler. Çıkışta Nurettin Canikli açıklama yaptı, açıklamayı NTV canlı verdi. Ardından görüşmeye ilişkin biz açıklama yaptık. NTV canlı yayını kesti! Medyanın geldiği durum maalesef bu! yazıklar olsun!" diyen İnce NTV'ye bir de yeni isim taktı.

"NTV adı RTV olmalı!" diyen İnce Başbakan Erdoğan'a göndermede bulundu.

NTV'DEN SANSÜR İDDİASINA CEVAP

CHP'nin ağır toplarından Muarrem İnce'nin NTV'ye yönelttiği çifte standart suçlamasına kanaldan yanıt geldi.

İnce, Twitter’dan yaptığı açıklamada Ak Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ile yaptıkları görüşme sonrasında Canikli’nin açıklamasını canlı yayında ekrana taşıyan NTV’nin kendilerinden görüş almadan yayını kestiğini iddia etmişti.

Taraflı yayın iddiasını red eden NTV cephesinden gelen açıklamada şöyle denildi:

“CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi'nin AK Parti ile CHP heyetleri arasındaki görüşme sonrası yaptığı açıklamalar canlı olmamakla birlikte haber bültenlerinde ayrıntılı olarak yer almıştır. Hamzaçebi konuşmaya başladığı anda yayının kesildiği iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Ayrıca CHP Sözcüsü Haluk Koç'un saat 14.30'da yaptığı açıklamaya da ‘Haber Aktüel’ programı içerisinde canlı olarak yer verilmiştir.



İŞTE İNCE'NİN SANSÜRLENDİM DEDİĞİ GÖRÜNTÜ;