BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çelikcan vatandaşlarla piknikte buluştu

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Çelikcan, iki ayrı derneğin pikniğine ve bir de kermese katılarak, Pazar mesaisini vatandaşlarla iç içe geçirdi.

Abone ol

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Çelikcan, ilk olarak Sarıçam Ormanı’nda gerçekleşen Adana Balkan Türkleri Derneği Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin pikniğine katıldı.

Adana Valisi İlhan Atış’ın da onurlandırdığı piknikte, Çelikcan, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Çelikcan, daha sonra yine Sarıçam Ormanı’nda düzenlenen 5. Artvin İli Maden Köyleri Şenliği’ne geçti. Çelikcan ve dernek üyeleri dertleşme imkanı buldu.

HAYIRLI KERMES BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Çelikcan, eşi Mehtap Çelikcan’la birlikte daha sonra Turgut Özal Bulvarı’nda Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı tarafından düzenlenen kermese katıldı.

Merkezi Malatya’nın Darende İlçesi’nde bulunan vakfın düzenlediği kermeste konuşan Çelikcan, hayır çalışmaları nedeniyle vakıf yöneticilerine teşekkür etti. Hayır vakıflarını görünce insanın duygulandığını anlatan Çelikcan, “Çok şükür ülkemizde böyle hizmet eden vakıflarımız var. Onlardan en önemlisi bu vakıftır. Ben bu vakfın yaptıklarını izliyorum. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Kimsesiz öğrencilerden, kimsesiz yaşlılara ve ihtiyaç duyulan her yerde vakfın olması çok güzel birşey.” dedi.

Mahmut Çelikcan ve eşi Mehtap Çelikcan, daha sonra el emeği göz nuru dökülerek hazırlanan kermesi gezdi.