BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.417,26
HABER /  DÜNYA

Çelik kasayı delip 300 bin TL’lik ziynet eşyası çaldılar

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde girdikleri evdeki çelik kasadan 300 bin TL’lik ziynet eşyası çaldıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.<br/...

Abone ol

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde girdikleri evdeki çelik kasadan 300 bin TL’lik ziynet eşyası çaldıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre 20 Ağustos günü, İbrahim Ç. (33), Murat E. (30) ve Hamit Y.’yi (29) de yanına alarak emanet otomobille Mimar Sinan Mahallesi’nde M.Ş. isimli şahsın evine gitti. Kapıdaki kilidin göbeğini kırarak içeri giren şahıslar, evde bulunan çelik kasayı delip içerisinde bulunan 300 bin TL değerinde ziynet eşyası ve paraları çalarak kayıplara karıştı.
Olayın polise bildirilmesi üzerine başlatılan soruşturmada, zanlıların otomobilini bulmak için kamera kayıtlarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, görüntülerden aracın plakasını tespit etti. Şahıslardan Hamit Y. İstanbul’da, Murat E. ve İbrahim Ç. ise Yalova’da yakalanarak gözaltına alındı.
Ziynet eşyaları ve paraların bulunması için çalışmaların sürdüğü öğrenilirken, işlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi.
(İHA)