BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.445,24
HABER /  DÜNYA

Çatı katı alev alev yandı

İstanbul Beyoğlu’nda bir binanın çatı katı alev alev yandı. Yangın sırasında çevre binalardaki vatandaşlar, alevlerin kendi binalarına sıçra...

Abone ol

İstanbul Beyoğlu’nda bir binanın çatı katı alev alev yandı. Yangın sırasında çevre binalardaki vatandaşlar, alevlerin kendi binalarına sıçramaması için çatıları hortumla ıslattı.
Alınan bilgiye göre, Piyalepaşa Mahallesi Baruthane Caddesi Yılmaz Sokak’ta bulunan 6 katlı apartmanın çatı katısında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek tüm daireyi ve apartmanın çatısını kapladı. Yangını fark eden vatandaşlar hemen itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdiven uzatarak yangına müdahale etti. Binanın çatısı alev topuna dönerken, itfaiye ekipleri müdahalede zorlandı. Bazı apartman sakinleri de hortumla yangını söndürmeye çalıştı. Yangının çevredeki binalara sıçramaması için itfaiye ekipleri büyük çaba sarf etti. Bu sırada çevredeki bazı binalarda oturan vatandaşlar, yangının kendi binalarına sıçramaması için çatıya hortumla ıslattı.
İtfaiyenin uzun uğraşları sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangın sonrası kullanılamaz hale gelen dairede iki gencin kaldığı öğrenildi. Olay sırasında gençlerin evde olmadıkları belirtildi. Yangınla ilgili inceleme sürüyor.
(İHA)