BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çatalca'nın gururu oldular

Çatalca’da, seviye belirleme sınavında Türkiye birincileri arasına giren öğrenciler, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret ettiler.

Abone ol

Çatalca’nın başarılı öğrencileri önceki gün Belediye Başkanı Cem Kara ile bir araya geldi. Çatalca Sınav Dershanesi Müdürü Bayram Bektaş ile birlikte Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı ziyaret eden Latif Aktaş, Murat Oğur ve Sena Çolak, Başkan Cem Kara ile bir süre sohbet ettiler.

Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan ve öğrenciler ile yakından ilgilenen Başkan Cem Kara, öğrencilere tercihleri ve bundan sonraki akademik hayatlarında ne gibi kararlar alacakları hakkında bilgiler aldı. Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Başkan Cem Kara, üç öğrenciyi de tebrik ederek, Çatalca’da bu gibi başarıların artması gerektiğini söyledi.

Öte yandan Çatalca’nın başarılı öğrencilerinden Latif Aktaş almış olduğu 500 tam puanla SBS’de Türkiye birincileri arasında yer alırken, Murat Oğur 495,487, Sena Çolak 498,814 puan alarak Türkiye genelinde derece yaptılar.