BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.439,08
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çatalca'da feci kaza: 2 ölü

Çatalca'da, emniyet şeridinde ilerleyen belediyeye ait kamyonete arkadan çarptıktan sonra takla atan otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Abone ol

Kaza, TEM Otoyolu Çatalca mevkiinde öğle saatlerinde meydana geldi.

34 FE 4146 plakalı otomobilin sürücüsü Zülfü Alageyik, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yeşil alanların denetimi için emniyet şeridinden yavaşça ilerleyen belediyeye ait kamyonete arkadan çarpan otomobil, takla attı. Hurdaya dönen otomobilde bulunan Özlem Şakul (41) ve Engin Sütçü (32) olay yerinde hayatını kaybetti. Araç sürücüsü ise Zülfü Alageyik, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle trafikte kısa süreli aksamalar yaşandı. Kazaya ilişkin bilgi veren Karayolları Müdürlüğü görevlisi, "Normal şeridinden hızla giden otomobil, önündeki başka bir otomobil nedeniyle sola çıkış yapamıyor. Emniyet şeridine girmesiyle birlikte yavaşça seyreden ve yeşil alanları kontrol eden aracımıza arkadan çarptı. Personelimize bir şey olmuyor. Sadece sürücü yavaşça seyrediyordu, başka kimse yoktu araçta" şeklinde konuştu. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.