BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,75
ALTIN 2.401,16
HABER /  GÜNCEL

Carvalhal beraberlik için ne dedi?

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Ankaragücü maçını analiz etti

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Ankaragücü ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından net fırsatlar bulduklarını ama bunu sonuca çeviremediklerini söyledi.

Carvalhal, yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada, "Her şeyin başında Ankaragücü'nü tebrik ediyorum. Yeniden yapılanırken, iyi işler çıkardıklarını söyleyebilirim. Geçen hafta, bu hafta iyi sonuçlar aldılar. Umarım ligin sonuna kadar böyle devam edebilirler. Maçın hikayesine gelecek olursak, bizim için yaşanmışı tekarar yaşamak gibi bir şey oldu. Savunmayı geride tutan takımlar karşısında pozisyonları iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Biz bugün beşe yakın gol pozisyonu bulduk. Ama bunlardan birini gole çeviremedik. Bunlardan birini gole çevirsek maçı koparacaktık" dedi.

"ÇOK RİSK ALDIK"

'Rakip takım tek forvetle gol aradı. Acaba Carvalhal üçlü savunmaya dönemezmiydi?' sorusuna, Portekizli teknik adam "Olaya bu şekilde bakmakla bir çözüm bulacağımızı düşünmüyorum. Maç içerisinde birçok risk aldık. Ankaragücü savunmasını geride tutan takımlara en az üç pozisyon bulmanız gerekiyor. Biz 4'ten fazla pozisyon bulduk ama sonuç alamadık. Risk alarak gol aradık ama istediğimizi yapamadık" şeklinde cevap vererek sözlerini noktaladı.